Tunsori reușite pentru femeile trecute de 50 ani: 13 modele chic!

La 50 de ani orice femeie trebuie să arate superb. Și în primul rând ar trebui să aveți grijă de păr: un aspect prea libertin al acestuia nu numai că nu vă face mai elegantă, ci chiar dă impresia de păr neîngrijit. Iată ce recomandări le ofertă hair-styliștii femeilor din această categorie de vârstă.

1. În acest an tunsorile scurte sunt actuale pentru absolut orice vârstă, iar femeile trecute de 50 au motive în plus pentru a-și tunde părul scurt. Șuvițele încărunțite devin destul de dure și sunt greu de aranjat dacă părul este lung, ca să nu mai vorbim de vârfurile despicate.

De aceea după 50 de ani cele mai potrivite tunsori sunt cele scurte și de lungime medie.

2. Printre cele mai reușite variante ar fi tot felul de tunsori graduate, tunsori cu șuvițe groase, tunsori cu tâmple rase și chiar cele în stil boho. Bretonul oblic, cărarea asimetrică sau chiar absentă, șuvițele alungite în față și părul scurt la ceafă vă vor crea o ținută plină de feminitate.

3. Atrageți atenția la tunsorile bob și bob alungit. Deja de câțiva ani acestea sunt în topul popularității, căci permit crearea unor ținute superbe fără un efort prea mare. Pentru femeile trecute de 50 o soluție perfectă ar fi bob scurt cu ceafă sau tâmple rase. Aici este prezentă graduarea, de aceea părul poate fi aranjat în foarte multe feluri, iar șuvițele din față vor acoperi fruntea pe care s-ar putea să fi apărut primele riduri.

4. Și tunsoarea pixie scurt este foarte populară. Asta e valabil atât în cazul starurilor de la Hollywood, cât și în cazul gospodinelor și a doamnelor de afaceri. O țineți minte pe Meryl Streep în “The Devil Wears Prada”? Acela e pixie scurt, o tunsoare ce poate fi aranjată extrem de ușor.

5. Mulțimea de variante a tunsorii carre reprezintă mereu un subiect de discuții aprinse. Astăzi e foarte actuală tunsoarea carre asimetrică, ce vă va face să fiți extrem de stilată.

6. În sfârșit am ajuns și la tunsoarea sassoon. Dacă aveți păr scurt, un hair-stylist profesionist îl va face să se aranjeze singur după ce faceți baie. Astfel vă veți asigura un aspect romantic, cu o ușoară tentă franțuzească.

Uitați-vă atent la aceste poze, cu siguranță puteți găsi aici tunsoarea cea mai potrivită pentru tipul feței și stilul dvs.