6 detalii de stil care strică prima impresie

Prima impresie este extrem de importantă.

Oamenii își fac, în mai puțin de o secundă, niște concluzii atunci când se uită la o persoană.

Chiar dacă nu veți rosti niciun cuvânt, oamenii vor avea deja o anumită idee despre Dumneavoastră, de care va depinde comunicarea ulterioară.

Vă propunem în continuare câteva detalii de care ar fi bine să țineți cont pentru a nu strica prima impresie.

1. Îmbrăcămintea albă care nu mai este albă.

Culoarea albă este foarte elegantă și festivă, dar, odată cu timpul, își pierde din farmec. Pe lângă aceasta chiar și cea mai mică pată se va observa imediat. De aceea vă recomandăm, dacă mergeți la o întâlnire importantă, este mai bine să alegeți o culoare mai practică.

2. Stofe transparente.

Încercați să evitați hainele transparente, mai ales la întâlnirile de afaceri, deoarece, pe lângă faptul că nu arată prea bine, i-ar putea jena pe cei din jur.

3. Hainele cu scame.

Verificați, înainte de a ieși din casă, dacă hainele nu au scame.

4. Încălțămintea murdară.

Pentru a nu nimeri într-o astfel de situație, respectați următoarele reguli: nu lăsați niciodată încălțămintea murdară și fiți atente la aspectul acesteia pe tot parcursul zilei.

5. Hainele șifonate.

Fiți atentă la hainele pe care le îmbrăcați, dacă nu doriți să lăsați o impresie rea chiar de la prima întâlnire. Alegeți, pentru a merge la o întâlnire importantă, hainele care se șifonează ușor.

6. Prea multe accesorii.

Dacă veți purta prea multe bijuterii, nu veți crea impresia unei persoane bogate și cu statut, dar veți părea o persoană lipsită de gust. Nu uitați, mai puțin înseamnă mai mult.