6 accesorii regale cu semnificații ascunse, despre care nici nu am bănuit

Când vine vorba de moda regală, alegerea accesoriilor nu este niciodată întâmplătoare. Gențile, cerceii, colierele, pe lângă faptul că se potrivesc cu ținutele membrilor familiei regale, deseori au niște semnificați ascunse.

Colierul prințesei Diana, care l-a purtat pe cap.

Diana a revoluționat lumea modei regale, multe dintre ținutele ei fiind considerate prea îndrăznețe pentru o prințesă. În 1985, la Melbourne, Lady Dee a încălcat codul vestimentar regal purtând colierul familiei Windsor pe cap.

Încă nu este dacă Diana a făcut-o intenționat. Se presupune că ea s-a grăbit să-și pună colierul și acesta i s-a blocat pe cap. Atunci prințesa a decis să-l lase așa.

Tiara de nunta a prințesei Diana.

Tiara pe care a purtat-o Prințesa Diana în timpul ceremoniei de nuntă este moștenirea familiei Spencer. Tiara cu diamante le-a aparținut timp de aproape un secol și a fost realizată din mai multe bijuterii care au ajuns în familia Dianei în momente diferite.

După ceremonia de nuntă Diana a purtat această tiară de mai multe ori, iar după 1997 bijuteria a fost returnată familiei Spencer, unde se află până în prezent. În 2018 nepoata Dianei, Celia McCorkodale, a purtat-o la nunta ei.

Cerceii de nuntă ai lui Kate Middleton.

La fel ca prințesa Diana, Kate Middleton a dorit să aducă un omagiu tradițiilor familiei sale în ziua nunții. Cerceii cu diamante sunt un cadou de la părinții ei. Ghinda, înconjurată de frunze de stejar, amintește de stema familiei Middleton, în care cele 3 ghinde o reprezintă pe Kate, pe sora ei Philippa Charlotte și fratele James. Stejarul se întâlnește des în Anglia și simbolizează puterea.

Genți de mână pentru decolteu” ale prințesei Diana.

Gentuțele Prințesei Diana i-au servit nu numai pentru a-și pune rujul în ele, ci și pentru a-și acoperi grațios decolteul cu ele.

Buchetul de nuntă al lui Meghan Markle.

Buchetul de nuntă al lui Meghan Markle, în ciuda dimensiunilor sale, ascundea mai multe detalii. Avea diferite flori: sângele voinicului, crini de vale, iasomie, pe care însuși prințul Harry le-a adunat pentru mireasa sa în grădina Palatului Kensington. Cu ajutorul acestui buchet și-au amintit și de Prințesa Diana prin adăugarea florilor de nu-mă-uita, preferatele sale.

Geanta prințesei Beatrice avea un mesaj semnificativ.

Prințesa Beatrice are câteva de genți laconice brodate cu sintagma „Be Cool Be Nice” Acesta este sloganul campaniei anti-bullying a prințesei, care promovează bunătatea, respectul și buna comunicare.