5 ținute pentru doamnele de după 60 de ani, care vor fura toate privirile trecătorilor

Ținute pentru doamnele de după 60 de ani.

Toate femeile pot fi frumoase, proaspete și elegante, indiferent de vârsta pe care o au. Următoarele 5 ținute vă vor ajuta să arătați impecabil și să furați privirile celor din jur.

1. Ținută cu sacou. 

Sacourile în carouri mici sunt sobre și stilate. Pot fi purtate cu blugi skinny întunecați și tricou de bază. Pentru un plus de eleganță și originalitate purtați o broșă interesantă.

2. Cu pulover.

Puloverele se combină perfect cu orice haină. Această ținută cu pantaloni din piele și încălțăminte cu toc este foarte stilată și frumoasă.

3. Cu palton. 

Stilul clasic este perfect pentru doamnele mature. Acest palton bej cu două rânduri de nasturi se potrivește oricărei ținute. Purtați-l cu o cămașă și cu o pereche de pantaloni drepți din piele artificială.

4. Cu pantaloni.

Chiar și cei mai simpli pantaloni vă vor scoate în evidență, dacă îi veți combina cu succes. Vă sugerăm să-i purtați cu o cămașă semitransparentă cu imprimeu mic, cu un sacou și pantofi cu toc jos. Accentul ținutei sunt ochelarii de soare și o centura cu cataramă.

5. Cu o tunica tricotată.

Multe doamne mature adoră stilul boho, comod și interesant. Acest stil le atrage prin excentricitate și combinații neobișnuite. O tunică tricotată lungă și o pereche de blugi skinny bleumarin reprezintă baza perfectă pentru o ținută în stilul boho. Adăugați o pereche de cizmulițe din piele întoarsă, o geantă cu franjuri și niște bijuterii din materiale naturale pentru a străluci în acest sezon.

V-au plăcut aceste ținute? Așteptăm comentariile Dumneavoastră!