5 stereotipuri stupide care le împiedică pe femeile trecute de 50 de ani să-și găsească stilul

Vă prezentăm în continuare 5 stereotipuri care le împiedică pe doamnele adulte să-și descopere stilul care li se potrivește.

1. O femeie de 50 de ani ar trebui să știe totul despre ea.

Persoanele care afirmă acest lucru consideră că femeile s-au oprit în timp și, odată ce am aflat totul despre ele, nu mai au nimic nou și interesant.

Dar femeile se schimbă, de aceea, la o anumită vârstă, va trebui să vă studiați din nou pentru a ști cum să vă îmbrăcați și cum să vă comportați.

2. O femeie de 50 de ani ar trebui să știe totul despre modă.

Aceste cuvinte sunt o continuare a afirmației anterioare. Dar moda este foarte schimbătoare, trebuie să încercăm să fim mereu în pas cu ea sau nu este neapărat, este decizia fiecărei femei în parte.

Putem vorbi foarte mult despre stilul nostru, deoarece jucăm diferite roluri de-a lungul vieții: studentă, mireasă, soție, profesor, lider, femeie de afaceri, sportivă, bunică…

Ne putem descurca foarte bine atunci când este vorba despre st de afaceri, dar să întâmpinăm dificultăți atunci când trebuie să ne alegem o ținută de vacanță. Putem trece de la un rol la altul și să ne dăm seama de faptul că ceea ce ni s-a potrivit în trecut nu mai corespunde cerințelor actuale.

3. La această vârstă nu ar trebui să înceapă ceva nou.

Și de ce nu? La 50 de ani suntem tinere, active, energice și pline de viață. Nu există niciun motiv pentru care nu am putea încerca ceva nou.

La această vârstă copiii sunt deja mari, avem mai mult timp liber pe care l-am putea dedica unor activități noi și plăcute.

4. Trebuie să poarte doar ceea ce i se potrivește.

Ne-am obișnuit să spunem că „la această vârstă nu se mai poartă anumite lucruri”. Și de ce nu, dacă acestea se perfect stilului unei femei.

Chiar dacă unii ar putea spune că această ținută nu este pentru o femeie trecută de 50 de ani, aceasta arată minunat!

Unele obiecte „nerecomandate” ar putea deveni niște caracteristici ale stilului Dumneavoastră. Un exemplu ar fi Iris Apfel, pasionată de bijuterii masive și pene.

5. Ajunsă la această vârstă, femeia nu are pentru cine să se machieze și să se coafeze. 

O femeie trebuie să arate întotdeauna bine. Pentru ea, în primul rând. Nu vă îndemnăm să mergeți imediat și să vă cumpărați toate tendințele vestimentare ale sezonului, dar să găsiți timp pentru Dumneavoastră. Să vă gândiți cine sunteți, ce ați dori să le comunicați celor din jur, ce ați putea face pentru a vă simți mai bine?

Luați aminte: descoperirea propriului stil poate fi începutul unui dialog cu Dumneavoastră înșivă.

Cunoașteți și alte stereotipuri? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!