5 sfaturi simple despre cum să obțineți niște fotografii perfecte, chiar dacă nu sunteți un model

Cum puteți face fotografii mai reușite? De cele mai multe ori răspunsul la această întrebare nu se rezumă la achiziția unui aparat foto mai performant, după cum consideră multe persoane.

Pentru aceasta există câteva trucuri care vă vor ajuta să obțineți niște fotografii minunate.

1. Unghiul potrivit.

Ași observat, cu siguranță, că uneori chiar și fetele minione apar în fotografii cu picioarele destul de lungi. Dacă vă place acest efect, atunci vă putem recomanda schimbarea unghiului. Spuneți-i fotografului să vă facă fotografia puțin mai jos de nivelul ochilor. Acest lucru va face ca picioarele să pară mai lungi și silueta mai frumoasă. Apropo, copiii se descurcă foarte bine în acest caz. Poate merită să încercați?

2. Pentru un selfie reușit.

Această metodă poate părea ciudată, dar este preferata multor vedete precum Heidi Klum sau Renee Zellweger. Lipiți vârful limbii de cerul gurii și zâmbiți: veți avea un zâmbet natural și, pe lângă aceasta, tehnica dată previne formarea “bărbiei duble”, alungindu-vă totodată gâtul.

3. Un truc utilizat de vedete atunci când apar pe covorul roșu.

Ați observat, probabil, că vedetele arată perfect pe covorul roșu? Acest truc de la Hollywood vă va ajuta să arătați mereu bine. Răsuciți-vă corpul la 45 de grade față de cameră, apoi poziționați-vă brațul, care este mai aproape de cameră, pe coapsă și să puneți un picior în fața celuilalt. Rezultatul vă va uimi.

4. Poziția picioarelor.

Încrucișați-vă picioarele începând de la șold, în primul rând acestea vor părea mai suple și, în al doilea rând, această poziție pare mai relaxată.

5. Detaliul cel mai important!

Zâmbiți! Zâmbetul sincer este, cu siguranță, secretul unei fotografii frumoase.