5 semne ce denotă lipsa de bun gust în materie de haine – aflați cum puteți să le ascundeți.

Nu fiecare dintre noi este înzestrat cu gust in materie de modă. Unele persoane vor să-şi reînnoiască garderoba și, lunar cheltuiesc o avere pe haine și accesorii pentru a arăta impecabil, dar totuși se îmbracă fără gust. Dar această problemă poate fi rezolvată.

Iată care sunt semnele care denotă lipsa de bun-gust, iar dacă scopul dvs este să arătați mereu bine, să vă îmbrăcați cu gust, atunci nu trebuie să le ignorați.

Semne care indică lipsa de bun gust

1. Nu amestecați diferite stiluri.

2. Geanta asortată cu pantofii și întreaga ținută este într-o singură culoare.

3. Falsuri.

4. Hainele de altă mărime.

5. Hainele care nu se potrivesc vârstei dvs.

Cum să ascundeți lipsa de gust

1. Alcătuiți-vă garderoba de bază.

Garderoba de bază este una dintre cele mai minunate idei din lumea modei. Vă permite să rezolvați cu ușurință problema „iar nu am cu ce să mă îmbrac !” Piesele de bază se combină perfect între ele și bineînțeles, cu orice alte articole vestimentare pe care le aveți. Important e ca hainele să fie în nuanțe neutre și fără multe detalii, dar și o croială simplă.

O maletă neagră, o cămașă clasică de culoare bej, un tricou simplu, o pereche de jeans care se așează perfect cu o croială care să vă avantajeze silueta, o rochie dreaptă și un costum vă vor salva în orice situație.

2. Consultați revistele de modă

Inspirați-vă din ținutele modelelor din revistele de modă.

3. Alegeți hainele în funcție de silueta dvs.

Alegeți haine în funcție de silueta dvs. Amintiți-vă că acestea sunt 4: „Pară”, „Măr”, „Clepsidră” și „Dreptunghi”.

4. Alegeți culoarea potrivită.

Culorile alese nepotrivite denotă lipsa de bun-gust. Prin urmare, dacă nu știți dacă culoarea roșie poate fi combinată cu haine în nuanță de albastru, optați pentru nuanțelor de bază și pastelate: bej, muștar, maro deschis, gri, navy. Ținuta nu trebuie să fie compusă din mai mult de trei culori. Evitați să îmbrăcați haine doar într-o singură nuanță.

5. Accesorizați corect ținutele.

Bijuterii nepotrivite pot distruge orice outfit. Dați preferință accesoriilor clasice. Vor fi potrivite atât ținutelor office cât și ținutelor de seară. Bijuteriile minimaliste precum lanțuri subțiri de aur, perle, o pereche de cercei modești, brățări elegante nu trebuie să lipsească din garderoba de bază a unei femei.

Sunteți de acord cu aceste sfaturi ? Care dintre ele le respectați? Spuneți-vă părerea în comentarii!