5 semne ce arată că de fapt nu aveți soț, chiar dacă sunteți căsătorită!

Tu știi ce înseamnă să fii soție. Dar acest lucru nu este egal cu faptul că soțul tău înțelege ce înseamnă să fie soț. Dar cum să afli dacă el înțelege sau nu? Iată 5 semne care indică că de fapt tu nu ai soț, chiar dacă ești căsătorită:

1. El nu se interesează de ceea ce tu îți dorești sau de ce ai nevoie. 

El nu se îngrijorează de dorințele și necesitățile tale. El nu știe ce vreai de la viață, de la dragoste și nici nu încearcă să afle. Probabil îi spui direct ceea ce vreai de la el, însă el rareori îndeplinește acel lucru. Și cu siguranță nu încearcă să afle nevoile tale ascunse despre care nu vorbești. Un astfel de soț nu va putea niciodată să-ți satisfacă nevoile, pentru că, pur și simplu, nu știe despre ele și nu vrea să le afle.

2. El nu face nimic deosebit pentru tine.

Tu nu ai un soț adevărat dacă el nu face ceva deosebit pentru tine. Acest lucru nu este doar o lipsă se efort pentru a te simți iubită, este lipsă de motivație interioară de a-și manifesta sentimentele. Dacă el nu se simte obligat să facă ceva plăcut pentru tine, atunci el pur și simplu nu te prețuiește. Lui nu-i pasă de ce simți, de aceea nu face nici un gest romantic mai mic sau mai mare.

3. El nu comunică cu tine.

El nu-ți spune unde pleacă și când se întoarce. El nu discută cu tine despre deciziile importante. El nu-ți răspunde la telefon și la mesajele tale. Dacă el te ignoră fără a fi mustrat de conștiință, înseamnă că el nu-ți este soț.

4. El se așteaptă că tu îl vei asculta. 

Tu nu ai un soț adevărat dacă el se așteaptă ca tu să faci tot ce el va dori. El se așteaptă că tu vei găti, vei face curățenie, vei avea grijă de el, îl vei deservi, îi vei satisface toate necesitățile și dorințele. El crede că tu nu ar trebui să ai propria părere, propriile dorințe și independență, în general.

El are o atitudine față de căsătorie, la fel ca față de o afacere, micșorează cheltuielile și mărește venitul. Iar tu te porți ca un binefăcător, oferindu-i tot, fără a primi ceva în schimb. De parcă el ar fi angajatorul, iar tu angajatul.

5. El nu te tratează ca pe un egal.

El nu-și înțelege rolul lui de soț dacă nu te percepe ca pe un egal, ca pe cea cu care el își împarte viața. În înțelesul lui dvs. nu sunteți parteneri, tu ești soție și el te consideră inferioară lui. El se așteaptă la supunere. Probabil el sincer crede că bărbații sunt mai buni decât femeile și de aceea se comportă astfel. Dar poate el se consideră doar pe sine mai bun ca tine. În orice caz, aceasta nu este o gândire de bărbat adevărat.