5 secrete de stil ale prințesei Diana despre care, probabil, nu ați auzit

S-au spus și s-au scris multe despre stilul Prințesei Diana, care nu încetează să ne uimească. Prințesa avea o mulțime de secrete pe care le folosea cu pricepere. Folosea o tehnică specială pentru a purta diademele, avea o colecție de „genți pentru decolteu” și rareori purta mănuși.

Am studiat cu atenție arhiva foto a Prințesei Diana și am găsit 5 trucuri interesante care au făcut ca stilul ei să fie unic.

Tiarele arătau natural pe părul ei.

Prințesa Diana trebuia să poarte destul de des tiare. Ea a venit cu o soluție interesantă, datorită căreia diademele arătau mai natural: folosea o panglică de aceeași culoare ca și părul pe care o înfășura în jurul bazei diademei.

Crea, cu ajutorul dresurilor, ținute interesante.

În loc să opteze pentru dresuri de culoarea pielii, Diana opta pentru cele care se potriveau cu ținuta ei.

Prefera și modele mai îndrăznețe, cu linii subțiri verticale negre la spate și cu fundițe mici jucăușe chiar deasupra pantofilor.

Folosea clutch-uri pentru a-și acoperi decolteul.

Dacă vă veți uita mai atent la fotografiile prințesei Diana de la diverse evenimente, veți observa că, atunci când cobora din mașină, își strângea gentuța la piept pentru a -și acoperi decolteul.

Nu purta aproape niciodată mănuși.

Prințesa de Wales obișnuia să-și folosească garderoba pentru a transmite oamenilor un mesaj important și pentru a influența modul în care o percep alții. De exemplu, ea a încălcat protocolul regal când a refuzat să poarte mănuși pentru a saluta oamenii.

A fost o adevărată creatoare de tendințe în domeniul bijuteriilor.

Prințesa Diana a fost un reper în multe privințe, inclusiv în modă. Ea a purtat inel pe degetul mic cu mult înainte ca aceasta să devină o tendință.

Diana și-a asumat riscuri când a ales pentru premiera filmului o rochie de catifea cu spatele deschis și mâneci voluminoase. Dar cel mai interesant detaliu al acestui look au fost perlele de pe spatele gol.

Lumea a început să poarate pandantive „personalizate” după ce a văzut-o pe Carrie Bradshaw purtând colierul cu pandantiv „Carrie”. Dar Diana a început această tendință cu mult înainte de Carrie, când a purtat un pandantiv cu litera D.