5 secrete de care depinde substanțial aspectul tău exterior

V-ați făcut toaleta de dimineață, v-ați îmbrăcat și sunteți gata să începeți o nouă zi. Însă înainte de a ieși din casă trebuie neapărat să vă puneți cinci întrebări importante. Nu este vorba despre dacă ați deconectat sau nu fierul de călcat.

Care este punctul atrăgător al ținutei dvs.?

După ce v-ați îmbrăcat, îndepărtați-vă de oglindă pentru câteva minute, terminați de băut cafeaua, luați o gustare, verificați poșta. Este important să vă distrageți atenția de la faptul cum arătați. Apoi reveniți în fața oglinzii și priviți-vă încă o dată. Ce este atrăgător în ținuta dvs.? Un decolteu interesant, o brățară sau o centură care subliniază talia? În orice ținută trebuie să fie un accent, dar depinde de dvs. dacă doriți sau nu ca cei din jur să fie atrași anume de acel detaliu. Dacă da, atunci puteți începe ziua de muncă, dacă nu, schimbați accentul. Un mic truc: accentul nu trebuie să cadă neapărat pe un accesoriu.

Toate hainele se aranjează bine?

La palton s-au format niște cute stranii, bluza este prea mulată, fermoarul de la blugi nu se închide până la capăt etc. Încercați să găsiți soluții fie schimbați haina, fie remediați greșeala. Asigurați-vă că hainele se aranjează foarte bine.

Există neajunsuri vizibile pe haine sau la accesorii?

Dacă răspunsul este pozitiv și sunt niște mărunțișuri care pot fi corectate pe moment (să curățați încălțămintea sau să tăiați o bucată de ață), corectați-le imediat. Dacă este ceva mai serios (o pată neclară, o gaură, un nasture descusut), schimbați haina și ulterior curățați-o sau reparați-o. Niciodată, rețineți – Niciodată! nu vă permiteți să ieșiți din casă cu vreun defect aparent mic. Există probabilitatea să vă obișnuiți cu acest lucru și veți avea mereu un aspect neîngrijit.

Puteți schimba un lucru fără a modifica întreaga ținută?

În special se referă la îmbrăcămintea exterioară, la căciuli sau pălării, eșarfe. Dacă veți schimba o piesă se va schimba întregul aspect. Alegeți hainele cu un aspect îngrijit și cu o croială frumoasă.

Cum vă simțiți în această ținută?

Uitați de „las că merge” și „pentru o zi se poate”. Imaginați-vă că ieșiți din casă și vă întâlniți iubirea vieții sau șeful vă spune să mergeți la o întâlnire importantă. Cum vă veți simți în acea ținută? Comod, modest, ridicol? Nu admiteți jumătăți de măsură! Dacă veți avea o ținută de nota zece vă veți simți la cel mai înalt nivel și veți avea momente și evenimente plăcute.