5 secrete datorită cărora Sandra Bullock pare mai tânără la vârsta de 57 de ani

Sandra Bullock continuă să-și uimească fanii atât pe ecrane, cât și în viața de zi cu zi. De fiecare dată când merge pe covorul roșu toți ochii sunt ațintiți asupra ei și nu ascunde faptul că încearcă din răsputeri să arate așa.

Am încercat să aflăm care este secretul actriței.

Sandra Bullock face sport.

Iată cum arăta la 26 de ani.

Pentru a ne menține în formă este nevoie de mult timp, muncă și dăruire de sine. În ciuda programului său încărcat, actrița alocă cel puțin o oră pe zi pentru antrenamentele sale, de cel puțin 6 ori pe săptămână.

Actrița încearcă să se antreneze înainte de a începe filmările. Actrița a apărut de multe ori în îmbrăcăminte sport pe platourile de filmare.

La 37 de ani.

Sandrei îi place să danseze, mai ales după o zi grea. A destăinuit că, dacă nu își găsește un partener, dansează foarte des singură.

Plank nu este cel mai plăcut exercițiu, dar aceasta nu o oprește pe actriță.

Toată lumea știe că acest exercițiu este foarte bun pentru a ne menține în formă, iar Sandra Bullock poate confirma acest lucru.

Își monitorizează cu atenție alimentația. 

Pentru a se menține în formă actrița nu numai că face sport, ci își monitorizează cu atenție alimentația. Nu preferă mesele bogate în calorii și mănâncă fructe și nuci atunci când îi este foame. Actrița urmărește nu doar cât mănâncă, ci și ce mănâncă. Preferă produse proaspete, carne de fermă și bucatele fără zahăr și gluten.

Uneori actrița își permite să mănânce orice pentru a menține echilibrul.

Poate să aleagă o dietă echilibrată și să facă exerciții regulate, dar nimic pământesc nu îi este străin. O zi pe săptămână consumă mâncărurile sale preferate.

Practică yoga și Pilates.

La 57 de ani.

Pe lângă antrenamentele regulate, Bullock practică yoga și Pilates. Cu ajutorul acestor antrenamente își menține mușchii în tonus și petrece timpul în liniște.

Ce părere ai despre secretele de frumusețe ale Sandrei Bullock?