5 rochii de iarnă care se potrivesc tuturor: modele elegante și la modă pentru anul 2020!

Există rochii care sunt versatile și arată bine pe aproape orice siluetă. Un alt plus al acestor modele – ușurința de a le combina cu alte haine. Nu trebuie să mai vorbim despre eleganță, frumusețe și stil. Doriți o rochie elegantă, în care să arătați grațios? Puteți alege una sau mai multe dintre opțiunile prezentate mai jos:

1. Rochie tip creion

Aceste rochii sunt întotdeauna în tendință, nu vă puteți îngrijora de relevanța croielii simple. Modelul laconic vă permite să purtați astfel de rochii atât în ținuta de zi cu zi, cât și în cea de ocazie. Mărimea și stilul corect selectate vor ascunde perfect imperfecțiunile siluetei, dacă acestea există. Culoarea neagră este foarte populară pentru acest stil, deoarece o rochie neagră ar trebui să fie prezentă în fiecare garderobă.

1.1

2. Rochie tricotată

Silueta mulată pe corp, țesătura moale și plăcută fac acest model feminin și confortabil în același timp. Culoarea întunecată subțiază silueta – luați în considerare acest lucru atunci când alegeți rochia. Cel mai bine rochia tricotată arată cu pantofi cu toc. Puteți îmbrăca o astfel de rochie oriunde – la teatru, la locul de muncă, la o întâlnire.

2.1

2.2

3. Rochie tip cămașă

Liberă, confortabilă și ușoară – se va potrivi perfect în orice ținută și va fi ideală pe orice siluetă. Croiala dreaptă subțiază silueta vizual, iar versatilitatea modelului vă permite să purtați astfel de rochii în orice ansamblu de zi cu zi.

3.1

3.2

4. Rochie midi cu colan

Lungimea midi este acum deosebit de relevantă, este foarte feminină, elegantă și se potrivește bine multor tipuri de siluete. Principalul lucru este să alegeți o curea elegantă pentru a accentua talia.

4.1

4.2

4.3

4.4

4.5

5. Rochie parte peste parte

Această opțiune, de asemenea, nu va ieși din modă în curând. Croiala subliniază tot ce este mai bun în silueta feminină – o talie subțire și un piept frumos. În mod ideal, lungimea ar trebui să acopere ușor genunchii sau să coboare puțin mai jos. În sezonul rece, această rochie arată grozav cu cizme înalte.

5.1

5.2

5.3

Acum știți la ce modele ar trebui să atrageți atenție în magazine! În astfel de rochii veți fi elegante și frumoase!