5 reguli pe care toate femeile de peste 50 de ani le respectă, deși le îmbătrânesc

Există foarte multe reguli de modă pe care le-am învățat în copilărie sau în tinerețe pe care continuăm să le respectăm, chiar dacă și-au pierdut actualitatea și ne arată mai în vârstă.

Geantă și pantofi de aceeași culoare.

La moment nu mai este actual să asortăm geanta cu încălțămintea.

Și această regulă s-a înrădăcinat atât de ferm în mintea multor femei, încât le este foarte greu să renunțe la ea. Dar trebuie să știm că moda veche ne îmbătrânește.

Seturi de bijuterii și accesorii.

Tendința de a purta seturi de bijuterii la fel nu mai este actuală.

Același lucru se poate spune despre seturile de accesorii. Dacă ați cumpărat un set format din eșarfă, pălărie și mănuși, încercați să nu le purtați împreună.

Femeile de peste 50 de ani nu ar trebui să poarte haine colorate sau deschise la culoare. 

Tonurile închise, precum negru, verde mlaștină sau mov întunecat, purtate în apropierea feței, ne scot în evidență imperfecțiunile pielii care apar odată cu vârsta.

Dar culorile deschise, dimpotrivă, ne împrospătează și ne întineresc aspectul. În ceea ce privește culorile aprinse, totul este individual. Trebuie să alegeți ceea ce vi se potrivește sau folosiți culorile aprinse pentru accente.

Costumul de tweed este culmea eleganței.

Este puțin probabil ca cineva să infirme această afirmație. Un costum sau o rochie de tweed este cu adevărat elegantă. Mai mult, este un clasic care este puțin probabil să se demodeze vreodată. Cu toate acestea, cu cât femeia este mai în vârstă, cu atât mai atent trebuie să poarte tweed deoarece riscă să pară mai în vârstă.

Nu ar trebui să renunțați complet la el, ci doar încercați să-l îndepărtați de față ori să-l combinați cu denimul, care are efect de întinerire.

Adidașii se poartă doar cu pantaloni de trening.

Această regulă a fost actuală până nu demult. Dar la moment putem purta adidași cu rochii romantice sau cu fuste în stil clasic.

După ce au încercat să asorteze adidașii cu diferite stiluri de îmbrăcăminte, o mulțime de femei cu vârsta peste 50 de ani au devenit cele mai înfocate fane ale acestei tendințe.

Acest lucru nu înseamnă că nu mai putem purta rochii cu pantofi, ci pur și simplu, dacă vă doriți să aveți un look mai tineresc, nu ezitați să purtați adidași cu alte stiluri de îmbrăcăminte.