5 reguli de stil, ce ajută să fiți chic după vârsta de 50 de ani.

Dacă doriți să fiți mereu admirată, încercați să țineți cont de sfaturile noastre simple.

Optați pentru îmbrăcămintea de calitate.

Dacă la vârsta de 20 de ani vă puteați permită să vă cumpărați un tricou ieftin și să arătați minunat, acum trebuie să acordați o deosebită atenție înainte de a vă cumpăra ceva: trebuie să alegeți lucruri de calitate și care să vă stea foarte bine.

Expuneți doar părțile corpului care vă avantajează. 

Stiliștii nu sunt deloc împotrivă ca doamnele să-și expună unele părți ale corpului. Dar, în același timp, trebuie neapărat să respectăm anumite reguli. Trebuie să arătați perfect și să alegeți o ținută care să vă avantajeze. Dacă aveți unele îndoieli, atunci este mai bine să renunțați.

Evaluați-vă în mod obiectiv.

Încercați să găsiți o celebritate care are cam aceeași vârstă și parametri asemănători și inspirați-vă de la ea. O altă metodă eficientă este să vă fotografiați în haine înainte de a le cumpăra. Acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

Uitați de neglijență.

Femeile care au depășit vârsta de 40 de ani nu-și mai pot permite să arate neglijent: hainele șifonate, rădăcinile părului crescute și pantofii vechi vă vor afecta foarte mult imaginea.

Relaxați-vă. 

Avantajul vârstei Dumneavoastră este că nu mai trebuie să demonstrați nimănui nimic. Nu puteți purta tocuri înalte? Alegeți modelul care vă place și în care vă simțiți bine. Nu aveți timp să vă aranjați părul? Găsiți un meșter bun care vă va alege o tunsoare graduală care nu necesită prea mult efort.

Luați aminte: bucurați-vă mereu de viață, alegeți un look cât mai relaxat și natural și veți arăta mereu extraordinar!