5 reguli cum să arătați perfect la 70 de ani!

Dacă nu doriți să arăți grozav la 70 de ani, atunci probabil că nu sunteți femeie. Pe cine păcălim? Să arăți la 70 de ani, ca și cum ai avea 30 de ani, este o artă specială și un mic secret al oricărei femei. Aveți interesul de a afla cum totuși ar putea orice femeie să arate bine la cei 70 de ani? Ce ar trebui să faceți pentru asta? Astăzi, drag cititor, dorim să vă împărtășim câteva reguli simple, datorită cărora veți arăta chic, indiferent de ce vârstă aveți!

1. Îngrijirea este aceeași frumusețe.

Femeile pensionate, care trăiesc cu o pensie mică nu își pot permite întotdeauna haine scumpe. Dar, din copilărie, ne-au spus părinții că trebuie doar să fim îngrijite, în haine curate, chiar dacă resursele financiare sunt ceva mai limitate.

Nu întotdeauna pensia este o sentință.

Suntem încântați să întâlnim o doamnă la o vârstă adultă, în haine curate, nu-i așa? Deci, chiar și atunci când depășiți vârsta de…mulți vârstnici nu mai au grijă de ei înșiși. Dar fiecare femeie care se respectă este pur și simplu obligată să se îngrijească!

2. Nu înfrumusețează haina pe om ci omul haina. 

Nu este atât de important să aveți mulți bani și să vă îmbrăcați la modă, urmărind programul TV preferat. Întotdeauna puteți să vă îmbrăcați simplu, dar cu gust. În nici un caz nu ar trebui să vă îmbrăcați în haine de “tineret” sau să le împrumutați de la copiii și nepoții dvs. Pare ciudat și urât. Îmbrăcați-vă conform vârstei și siluetei dvs, dar cu gust.

3. Picioarele sunt cel mai bun prieten al omului.

Situațiile sunt diferite. Cu vârsta vine ceea ce nu vă așteptați deloc – picioare obosite, varice, os crescut pe deget, care, apropo, apare din cauza alegerii încălțămintei greșite și inconfortabile. Alegeți pantofii preferați de înaltă calitate, care vă vor servi cu credință și adevăr. Puneți accent pe calitate, nu pe cantitate – picioarele vă vor mulțumi.

4. O femeie cu o postură mândră și dreaptă nu va fi niciodată numită o bătrână.

Ați văzut vreodată actrițe care au trecut de mult peste vârsta de 50 de ani, cocoșată sau cu un baston? Nu! Arată incredibil, sunt întotdeauna încrezătoare și mândre, cu un spate drept – să luați un exemplu! Încrederea în sine încă nu a dezavantajat pe nimeni.

5. Indiferent de ocazie: sărbătoare, primblare sau o întâlnire cu prietenele – trebuie să arătați perfect.

Îmbrăcați-vă ca și cum ați merge la teatru, la restaurant sau într-o vizită. Uitați de hainele vechi sau de pantalonii rupți, care sunt cusuți de zeci de ori. În general, lăsați orice lucruri prea uzate. Vă îmbătrânesc foarte mult, adăugându-vă 10 ani.

Sunteți de acord cu aceste sfaturi? Aveți cu ce completa lista? Așteptăm cu drag comentariile dvs.