De cumpărat până în septembrie! 5 piese vestimentare care vor fi actuale la începutul toamnei

Până la începutul toamnei a rămas foarte puțin, ceea ce înseamnă că este timpul să ne pregătim de tendințele din modă pentru noul sezon.

Vă spunem o noutate bună. Deja de la începutul toamnei în  viața dvs. vor apărea câteva tendințe noi. Noi am ales 5 cele mai interesante și mai universale tendințe.

Pantaloni foarte lungi

 Sunt un adevărat hit al viitoarei toamne. Pe lângă lungime, pantalonii trebuie să fie și largi. Desigur, ei se poartă cu pantofi cu toc înalt, dar se poate și cu încălțăminte pe platformă.

Puloverul cu decolteu varsity

Este un decolteu în formă de V, cu linii de diferite culori, în stil sportiv. Cuvântul varsity provine din englezescul university și ne transferă în perioada studenției anilor 70.

Fusta plisată

Pe timp de vară ați uitat puțin de ea, însă în toamnă ea va fi din nou la modă. Cea mai potrivită lungimea este cea midi. Se poartă cu încălțăminte sportivă, iar pe vreme mai rece cu botilioni.

Cardiganul

Se poartă cel clasic lung, poate fi de lungime maxi și va înlocui paltonul de toamnă. Dacă nu vă place clasicul puteți alege un model oversize.

Costumul roșu

Costumele, la fel, ca fusta plisată, ba apar, ba dispar din modă. În această toamnă se poartă costumele de culoare roșie.

Fiți mereu frumoase și în pas cu moda!