5 obiceiuri ciudate ale femeilor japoneze pe care ele le consideră amuzante, dar pe noi ne șochează

Japonia este o țară care nu încetează să ne surprindă.

Femeile japoneze au câteva obiceiuri destul de stranii, pe care ele le consideră amuzante, deși restul lumii nu este de aceeași părere.

Să vedem în continuare care sunt aceste obiceiuri.

1. Poartă încălțăminte cu platforme foarte înalte.

Fiind mici de statură, domnișoarele japoneze preferă să poarte încălțăminte cu platforme foarte înalte. Și cu cât talpa este mai groasă și mai mare, cu atât încălțămintea este mai frumoasă.

2. Merg cu picioarele orientate spre interior.

Am putea presupune că această stranietate s-a dezvoltat istoric, din cauza portului național, kimono, care este foarte îngust și, pentru a se putea deplasa, trebuie să facă pașii foarte mici, cu picioarele orientate spre interior.

Japonezele consideră că acest lucru este amuzant să meargă în acest fel. Din această cauză străinii au impresia că femeile japoneze au picioarele strâmbe.

3. Poartă lentile colorate.

Japonezii au, de obicei, ochii de culoare închisă. Pentru a se distinge cumva, domnișoarele de acolo au început să folosească lentile colorate. Fiecare femeie japoneză care se respectă trebuie să aibă mai multe perechi de lentile: multe persoane preferă culorile precum roz, violet, albastru, verde, portocaliu etc.

4. Își desenează pungi sub ochi.

În timp ce lumea încearcă să scape de ele, femeile japoneze și le desenează. Dar acestea nu sunt niște pungi obișnuite care apar din cauza oboselii, dar sunt, probabil, pentru a obține o privire mai expresivă.

În acest sens le vin în ajutor produsele cosmetice sau există chiar și „pungi” speciale care se lipesc pe pleoapă.

5. Dinții strâmbi.

Femeile japoneze apelează la chirurgia estetică pentru a-și strâmba dinții deoarece acest lucru este la modă.

Ce părere aveți despre aceste obiceiuri? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!