5 lucruri care, dacă vor fi respectate, vor salva căsnicia!

Relația dintre bărbat și femeie este un subiect complex pe care mulți psihologi au studiat-o. Cum să păstrați dragostea și să vă bucurați de ea toată viața? Cum să construiți o relație armonioasă? De ce totul începe frumos, romantic și se sfârșește cu divorț sau o rupere dureroasă? De ce se pierde dragostea?

Elnur / Shutterstock.com

Aceste și multe alte întrebări au stârnit entuziasmul psihologului american Dr. Willough F. Harley. După mai mulți ani de cercetare, el a ajuns la concluzia că relația este construită pe 5 principii de bază. Chiar și sexul cel mai ideal de cândva, devine plictisitor odată cu trecerea anilor, dar odată ce ai construit corect relația de cuplu, iubirea e cea care nu moare niciodată.

Ermolaev Alexander / Shutterstock.com

Dr. Harley a dezvăluit secretul unei relații fericite și pentru fiecare dintre noi el este acum disponibil și accesibil! Deci, ce ar trebuie să facem pentru a ne păstra dragostea?

1. Atenția și timpul petrecut împreună

kudla / Shutterstock.com

La începutul relației, nu ne putem rupe unul de altul și fiecare secundă o petrecem împreună. De-a lungul anilor, timpul petrecut împreună e minim și relațiile soților devin mai reci. Pentru o femeie, este important ca bărbatul să îi ofere multă atenție, iar bărbatul, la rândul său, apreciază când femeia îi împărtășește interesele. Astfel, pot fi prinși 2 iepuri deodată!

2. Nevoia de afecțiune și de intimitate

Femeile nu pot trăi fără afecțiune, iar bărbații nu pot rezista fără intimitate fizică. Dacă refuzați în mod constant să faceți dragoste cu el, nu așteptați afecțiune din partea soțului. Relația de cuplu o construiesc ambii, așa că doamnele trebuie să fie mai îndrăznețe și să facă ele primul pas, iar bărbați să nu uite să își surprindă jumătatea.

3. Nevoia de succes și de a avea familie

alphaspirit / Shutterstock.com

Noi, femeile, punem familia și casa pe prim plan, iar pentru bărbați e importantă recunoașterea în societate, realizările obținute, succesul. La prima vedere par a fi valori foarte diferite, dar și ele pun bazele unei relații trainice. O femeie, care are grijă de casă, de căminul său familial, poate motiva bărbatul să atingă noi înălțimi. Acest lucru, îi permite să îmbunătățească nivelul material al familiei. Această teorie, de altfel ca și celelalte, funcționează numai dacă există voința și implicarea ambilor soți!

4. Nevoia de atractivitate și sinceritate

Jacob Lund / Shutterstock.com

Chiar dacă ne dorim să credem contrariul, pentru un bărbat este în primul rând important ca o femeie să fie atractivă din punct de vedere sexual. Femeile au nevoie de încredere în relația de cuplu. Bărbații trebuie să țină cont că, o relație la baza căreia nu va sta sinceritate, nu va duce departe, iar voi, femeilor, nu uitați să aveți grijă de voi. Bărbații iubesc, în primul rând cu ochii!

5. Nevoia de confort și de prosperitate la domiciliu

Nadya Lukic / Shutterstock.com

Din nou, aceste componente merg mână în mână. Bărbatul are nevoie de confort în casă, cină gustoasă, iar femeie apreciază bărbatul care îi oferă o viață calmă și stabilă. Fericirea ambilor depinde de lucruri atât de simple, dar importante.

Noi considerăm că anume aceste cinci principii stau la baza relațiilor armonioase. Sunteți de acord cu Dr. Harley? Așteptăm comentariile voastre.