5 motive pentru care unele doamne de 50 de ani arată foarte bine, iar altele arată ca niște bunici

Percepția vârstei se schimbă din an în an. Dacă înainte o femeie de 38 de ani era considerată bătrână,la momentul actual multe doamne trecute de 50 de ani arată de parcă ar fi niște domnișoare.

Dar care ar putea fi motivul că unele doamne ajunse la această vârstă arată minunat, duc un stil de viață activ, în timp ce altele arată ca niște bătrânele? Deoarece unele femei au mare grijă de ele, se îmbracă cu gust, în timp ce altele renunță la aceasta.

Atitudinea față de modă.

Doamnele care arată bine sunt foarte atente la tendințele modei și își aleg îmbrăcămintea care li se potrivește perfect.

Femeile noastre sunt obișnuite să economisească, cumpărându-și foarte rar haine. Dar e timpul să vă răsfățați!

Un alt sfat util ar fi să evitați, totuși, hainele prea tinerești, deoarece riscați să păreți mult mai în vârstă.

Coafură.

De multe ori femeile, după ce-și găsesc, pe la vârsta de 30 de ani, o coafură care le este pe plac, nu o mai schimbă. Dar aceasta este o abordare greșită deoarece, odată cu vârsta, forma feței noastre se schimbă, de aceea este bine să ne schimbăm coafura.

O altă categorie de femei uită, în genere, de coafură: nu folosesc vopsea de păr, poartă părul prins în coc sau coadă, ceea ce le face să pară mult mai în vârstă.

Încălțăminte.

La această vârstă devine din ce în ce mai greu să purtăm încălțămintea cu toc elegant, dar acesta nu este un motiv pentru a trece la cizmele ugg. Puteți alege niște pantofi eleganți, dar cu toc comod.

Machiaj.

Machiajul ne ajută să ascundem unele imperfecțiuni și, în același timp, ne face fața mai expresivă și mai radiantă.

Atitudinea față de viață.

Dacă femeia se plânge mereu, nu are hobby-uri și nu încearcă să învețe lucruri noi, atunci, cu siguranță, se va transforma într-o femeie bătrână.

În timp ce femeile care știu să se bucure de viață vor părea mult mai tinere!