5 moduri de a purta un cardigan care garantat vă vor subția silueta

Cardiganul este o piesă vestimentară versatilă și practică care se asortează la aproape orice ținută. Îndeosebi, cardiganul nu trebuie să lipsească din șifonierul femeilor cu forme generoase. Datorită volumului mare creat de croiala largă, îmbrăcat peste ținuta principală, cardiganul va ascunde colăceii în jurul taliei precum și șoldurile proeminente. Arată foarte elegant și orice femeie se va simți ca o divă.

Vă prezentăm 5 moduri de a purta un cardigan care garantat vă vor subția silueta:

Cu o pereche de blugi

O pereche de blugi albaștri arată minunat cu un top alb și un cardigan în nuanță deschisă. Accesorizați ținuta cu bijuterii moderne, care perfect potrivite vor completa ținuta și vor atrage privirile.

Cu o rochie

Purtați rochia preferată cu un cardigan asimetric în colțuri. Nu numai că înlocuiește îmbrăcămintea exterioară, dar și ascunde defectele siluetei, „mascând vizual” șoldurile late și colăceii din jurul taliei. Accesorizați rochia cu o centură, dar cardiganul lăsați-l larg.

Cu o salopetă

Femeile mai plinuțe evită să poarte salopete deoarece consideră că doar le va scoate în evidență formele generoase.

În primul rând, modelul de salopetă corect ales nu vă va îngrășa și mai mult. Optați pentru un cardigan drept și scurt cu mâneci lungi. Completați ținuta cu accesorii, încălțați pantofii cu toc și fiți sigure că sunteți cele mai stilate!

Cu o fustă

Fusta midi conică avantajează femeile cu forme plinuțe. Dacă completați ținuta dvs cu un cardigan drept, efectul este garantat. Pentru a adăuga un plus de feminitate, accesorizați ținuta cu bijuterii voluminoase: cerceii care atârnă sau un colier lung în forma literei V.

Cu ținute office

Ținuta office și cardiganul se completează excelent! Dacă ținuta este monocromă, alegeți un cardigan într-o culoare contrastantă și, dacă partea de sus și cea de jos a ținutei este în nuanțe diferite, atunci cardiganul este ales pentru a se potrivi cu una din culorile ținutei.

Optați pentru cardigane din dantelă care merg foarte bine la ținutele elegante. Ele adaugă și mai multă finețe.

Inspirați-vă din aceste combinații și fiți mereu frumoase!

error: Content is protected !!