5 modele de tunsori „Aurora” potrivite pentru doamnele mature

Tunsoarea Aurora este o tunsoare originală în mai multe straturi, care se potrivește perfect doamnelor de după 40 de ani. Este versatilă, romantică și îndrăzneață, se potrivește oricărei forme a feței și poate fi realizată pe orice lungime, cu excepția părului foarte scurt.

Vă prezentăm în continuare câteva modele de tunsori „Aurora”.

1.

2.

Pentru părul mediu.

Aceasta este lungimea optimă pentru modelul clasic „Aurora”. Dacă aveți fața rotundă, atunci această lungime vi se va potrivi perfect datorită faptului că tunsoarea în straturi alungește vizual ovalul feței.

Această coafură vă va permite să demonstrați frumusețea părului și a buclelor și nu necesită o aranjare complicată.

3.

4.

Pentru părul lung.

Tunsoarea „Aurora” realizată pe păr lung se bazează pe schema clasică: „căciulița” și părul în „cascadă”, lung, pe umeri, care vă va sublinia trăsăturile frumoase ale feței.

5.

Pentru părul scurt.

Tunsoarea „Aurora” arată minunat și pe părul scurt mai ales în cazul în care părul Dumneavoastră este subțire, deoarece vă va ajuta să obțineți mai mult volum. Această tunsoare se combină perfect cu orice tip de breton: scurt, franțuzesc, drept, alungit sau până la sprâncene.

6.

7.

Cu breton sfâșiat.

Acest tip de breton vă va ajuta să obțineți un look tineresc și la modă. Bretonul poate avea lungime diferite și poate fi adaptat pentru orice formă a feței.

8.

9.

Cu breton lung.

Bretonul lung și oblic este o altă opțiune bună, care se potrivește practic tuturor și vă va ajuta să obțineți o coafură stilată, care vă va ajuta să ascundeți schimbările legate de vârstă.

10.

11.

Tunsoarea „Aurora” este o alegere minunată pentru doamnele care doresc să pară mai tinere și să adauge volum părului.