5 modele de rochii pe care le vom purta în vara anului 2019

Primăvara este momentul perfect pentru a ne completa garderoba.

Iar rochiile de vară trebuie să fie neapărat în topul preferințelor noastre.

Din fericire sunt foarte multe informații despre tendințele sezonului care se apropie.

Am selectat, special pentru Dumneavoastră, cele mai noi modele și cele mai la modă imprimeuri și culori. Dacă veți alege aceste rochii, veți fi foarte stilată și atrăgătoare.

Rochia cu buline. 

Versatilă și extrem de elegantă, această rochie va fi mereu la modă.

Frumusețea unor astfel de rochii este că arată la fel de bine atât cu pantofi și sandale, cât și cu adidași; puteți să o purtați pentru a merge la o plimbare, la o petrecere sau la o cină romantică. Lungimea o alegeți Dumneavoastră.

Rochia de culoare verde. 

Culoarea verde este hitul sezonului. Prin urmare rochiile în nuanțe de verde vor fi la mare căutare. Puteți alege și modele cu imprimeu floral, sunt foarte originale și stilate.

Rochiile Prairie.

Această tendința are un aer romantic, delicat, foarte feminin, dar în același timp îmbogățit cu un sentiment de libertate: o rochie în acest stil vă poate face să simți mirosul de iarbă și de vară. Cuvintele cheie ce pot descrie stilul acestei rochii sunt volanele, fluiditatea, printurile preponderent florale, dar și broderiile detaliate.

Rochiile cu mâneci voluminoase.

Rochiile cu mânecile voluminoase sunt noutatea sezonului de vară 2019.

Rochiile pentru orice sezon.   

Căutați un model de rochie pe care să-l puteți purta de pe acum? Atunci alegeți modelele pe care le puteți combina cu alte haine, cum ar fi pulovere, tricouri etc. O idee minunată ar fi rochia tricotată midi.