5 modele de paltoane pentru primăvara 2023, care vor trezi admirația celor din jur

Paltonul este în top în această primăvară.

Vă propunem 5 modele pentru acest sezon, care vor trezi admirația celor din jur.

Paltonul de tip halat.

În ultimele sezoane este la modă minimalismul relaxat, iar acest model se încadrează perfect în această categorie. Este simplu, dar în același timp desenează perfect silueta ideală de clepsidră.

Este un model versatil, care se combină bine atât cu fuste, cât și cu pantaloni. Colanul poate fi înlocuit cu o curea în cazul în care doriți să adăugați originalitate și rafinament imaginii.

Modele colorate. 

În perioada rece am reușit să ne săturam de îmbrăcămintea exterioară întunecată și plictisitoare. Așa că, în primăvară, este timpul să includem culori în ținutele noastre. Pot fi nuanțe pastelate precum albastrul azuriu pal, trandafirul pudrat, pudra bogată și liliac senzual. Și să nu uităm de nuanța acestui sezon, cea a untului.

Puteți opta pentru culori vii precum un roșu aprins, verde bogat etc.

Paltonul bej.

Dacă nu vă plac nuanțele aprinse, există o soluție foarte simplă, optați pentru un model clasic de culoare bej, feminin, elegant și stilat. Important este să fie de calitate, din cașmir sau lână.

Palton cu talie definită.

Modelele supradimensionate cedează lent pozițiile celor cu talia definită, cu accent pe feminitate și eleganță.

Optați pentru lungimea până la mijlocul gleznei sau gambei și veți arăta impecabil.

Palton matlasat.

Paltoanele matlasate nu au cedat pozițiile de top. Mai mult decât atât, sunt un adevărat must-have! Sunt practice și extrem de versatile. Se încadrează perfect în orice look și se combină bine atât cu o rochie tricotată, cât și cu adidași, precum și cu blugi sau botine.