5 modele de căciuli recomandate doamnelor de după 40 de ani, care le vor ajuta să pară mai tinere

În sezonul rece multe femei căciuli, acele piese vestimentare, care, pe lângă faptul că sunt la modă, ne protejează și de frig.

O căciulă aleasă corect ne va reîmprospăta imediat aspectul și ne va ajuta să părem mult mai tinere. De aceea este foarte important să alegem modelul care ni se potrivește.

Căciula cu pompom.

Chiar dacă aceste accesorii au fost considerate copilărești, multe case de modă propun în prezent modele cu pompoane pentru femeile de toate vârstele.

Acest model vă va întineri imediat. Alegeți modele cu pompom din blană naturală, de dimensiuni normale.

1.

Căciula Beenie.

Acest model se potrivește oricărei fashioniste, iar doamnele de după 40 de ani vor arăta modern și proaspăt cu o astfel de căciulă.

2.

3.

Beretele.

Beretele sunt din nou la modă: sunt purtate pe pasarelele de modă și pe străzile orașelor mari. În acest an aceste accesorii sunt foarte populare și pot fi realizate din diverse materiale, lână, piele, blană și chiar denim.

Acestea sunt foarte feminine și sofisticate.

Dacă aveți puțin peste 40 de ani și sunteți o fire romantică, atunci bereta este perfectă pentru Dumneavoastră. Alegeți culorile pastelate,  bej sau roz, și veți arăta impecabil.

4.

Căciula în formă de ciorap.

Acest model este perfect pentru doamnele cu fața rotundă, deoarece o va alungi vizual și o va face și mai feminină.

5.

Snud.

Dacă iubiți comoditatea și practicitatea, atunci snud este exact ceea ce aveți nevoie! Acest model vă va ține de cald și, pe lângă aceasta, vă va păstra coafura intactă. Această căciulă se combină perfect cu orice îmbrăcăminte.

6.

Care model de căciulă vă place cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!