5 modele de bluze pe care le vor evita doamnele stilate de după 50 de ani

Vârsta de 50 de ani este minunată. Anume acum este momentul în care femeile experimentează cu stilul, dar, în același timp, își cunosc punctele forte și își ascund cu pricepere micile imperfecțiuni. Dar, din păcate, nu toată lumea face acest lucru. De aceea am decis să vă recomandăm să renunțați la următoarele 5 modele de bluze, care nu sunt potrivite pentru doamnele de după 50 de ani.

Bluza cu imprimeu activ atrage atenția asupra schimbărilor legate de vârstă.

Imprimeurile active atrag atenția asupra schimbărilor legate de vârstă precum pigmentarea și a ridurile. Pentru a echilibra acest lucru trebuie să optați pentru haine uni. De exemplu, nuanța perlei va lumina pielea, crem va uniformiza tonul, iar cea de măr verde va adăuga prospețime.

Dar acest lucru nu înseamnă să renunțați complet la imprimeuri, trebuie doar să le îndepărtați din zona feței.

Bluza cu un decolteu adânc expune zona gâtului.

Umerii deschiși și un decolteu frumos subliniază clavicula grațioasă și feminitatea. Însă pielea gâtului este foarte fină și îmbătrânește cel mai repede. De aceea ar fi bine să nu expuneți această zonă.

Bluzele cu personaje de desene animate vorbește despre neacceptarea vârstei.

Personajele de desene animate se referă la amintiri plăcute din trecut, amintindu-ne de o viață lipsită de griji. Dar pentru a „satisface” copilul interior nu este neapărat necesar să purtăm astfel de haine.

Da, timpul este trecător, dar cu astfel de haine femeile demonstrează că nu vor să-și accepte vârsta.

Bluza cu guler cu volan subliniază vârsta.

La prima vedere volanele se asociază cu tinerețea. Da, în cazul femeilor adulte, acestea lucrează în direcția opusă. Un astfel de guler atrage atenția asupra imperfecțiunilor.

O bluză transparentă va face imaginea neîngrijită.

Stofele transparente arată grozav dacă sunt alese cu înțelepciune. Sub o cămașă transparentă puteți purta, de exemplu, un top de aceeași nuanță. Dar atunci când bluza este confecționată dintr-un material transparent, va fi mai complicat să creați o ținută deoarece vor ieși în evidență cureaua pantalonilor și buzunarele, care adaugă volum suplimentar și atrag atenția asupra zonelor cu probleme.

Femeile ar trebui neapărat să-și analizeze cu atenție garderoba după 50 de ani pentru a o adapta la noua vârstă, la stilul de viață și la aspect.