Nu se lipesc banii de tine? Iată 5 metode cum să-i atragi și să nu mai ”scapi” de ei!

De ce unele femei au mereu bani, iar altele abia supraviețuiesc de la un salariu la altul? Cum pot fi atrași banii? Cum să direcționați banii, astfel încât ei să fie mereu în portofel? Totul este posibil! Credeți sau nu, dar acest 5 semn de atragere a banilor funcționează!

Legea 1. Arborele banului

Este o plantă minunată. Aceasta reprezintă simbolul încrederii în faptul că acesta poate să vă aducă bogății. Arborele trebuie cumpărat de sine stătător după propriile preferințe.

Cumpărați planta care vă place cel mai mult chiar dacă ea ar părea mai puțin frumoasă. Dragostea dvs. o poate fortifica. Udați-o cu apă din mâini. În acest fel îi veți transmite energie și putere. Drept mulțumire planta vă va ajuta să crească venitul.

Legea 2. Portofelul corect

Într-un portofel de femeie puteți vedea de toate: fotografii ale apropiaților, bilete uzate, notiție, carduri de reduceri. Însă nu întotdeauna puteți găsi bani.

Portofelul va atrage o sumă mai mare de bani, dacă veți acea carduri de credit, bancnote mari și mărunțiș. Nu păstrați cecurile din magazine și tot ce este legat de cheltuieli. Fotografiile persoanelor dragi pot sta acasă în rame frumoase. Banii din portofel îi simt pe cei pe care pot fi cheltuiți și lor nu le place asta.

Țineți minte portofelul trebuie să fie confecționat din materiale naturale. În mod ideal din piele sau o țesătură de calitate.

Legea 3. Disciplina financiară

Legea atracției banilor ne spune că nu trebuie să cheltuiți totul până la ultimul bănuț. Cheltuielile negândite sperie banii și ei nu se grăbesc la persoanele nechibzuite.

Repartizați venitul astfel:

 • cheltuieli obligatorii
 • depozite
 • milostenie
 • dezvoltare
 • cadouri

Nu păstrați banii pentru zile negre. Negativul atrage energie negativă.

Legea 4. Alegeți corect culoarea bancnotelor

Dacă păstrați banii acasă sau într-o celulă în bancă, aranjați corect bancnotele. Cele mai puternice în a atrage alți bani sunt bancnotele de culoare verde, albastru, galben sau roșu. Atrageți atenție la faptul ce este reprezentat pe ele. Evitați bancnotele cu clădiri distruse sau alte imagini negative.

Legea 5. Dați mai mult, pentru a primi mai mult

Altfel spus, ceea ce veți semăna, aceea veți culege. Țăranul plantează o sămânță, dar culege un sac. La fel sunt și banii. Ajutați-i pe cei care au nevoie: Dați banii în fonduri de binefaceri. Împărțiți banii celor care au necazuri. Dvs. decideți cât să dați. Biserica ne vorbește despre zeciuială, dar mărimea sumei de binefacere este decizia fiecăruia.

Înțelepciunea populară ș atragerea banilor

Poporul nostru era atent față de bani. De aceea unele legi funcționează și până astăzi. Luați-le drept supliment la cele menționate mai sus.

 1. Niciodată nu lăsați portofelul gol. Să fie mereu cel puțin o bancnotă pentru a atrage alți bani.
 2. Țineți evidența banilor în fiecare lună. Nu doar în minte, ci și pe hârtie. Banilor le place să fie numărați.
 3. Mențineți curățenia în portofel. Aranjați bancnotele în ordine descrescătoare: de la mare la mic.
 4. Nu vă uitați la bani străini.
 5. Nu repartizați banii pe care încă nu i-ați primit.
 6. Scoateți bani dimineața sau în timpul zile, și nu seara.