5 metode cu ajutorul cărora veți obține o coafură stilată

O tunsoare scurtă poate fi foarte șic, sau nu prea.

Ce ar trebui să facem pentru a avea o coafură care să arate întotdeauna perfect? Este suficient să încercați următoarele metode.

1. Alegeți o culoare expresivă a părului.

În cazul unei tunsori scurte optați pentru o culoare expresivă și la modă, care să vă accentueze trăsăturile frumoase ale feței.

Puteți alege și diferite tehnici de colorare, rezultatul vă va uimi.

2. Reîmprospătați-vă tunsoarea cu regularitate.

Tunsorile scurte trebuie să-și păstreze forma și liniile, care dispar odată cu creșterea părului. De aceea trebuie să vizitați salonul o dată pe lună sau chiar și mai des pentru a vă reîmprospăta tunsoarea.

3. Spălați-vă părul în fiecare zi.

Pentru ca tunsoarea scurtă să arate impecabil, va trebui să vă spălați părul zilnic sau măcar peste o zi. În comerț există șampoane destinate spălării zilnice (frecvente). Acestea au o formulă blândă și nu usucă părul.

Puteți aplica, o dată pe săptămână, măști pregătite în condiții casnice ori din comerț.

4. Uscați părul corect.

Uscarea părului scurt va dura 5-10 minute (aceasta depinde de grosimea și de textura părului). Uscați părul vertical: îndreptați fluxul de aer spre păr, ridicându-l în poziție verticală. Puteți face acest lucru cu ajutorul unei perii rotunde sau cu degetele. Iscarea verticală va oferi mai mult volum părului.

5. Utilizați fixativ.

O coafură scurtă trebuie să fie bine fixată pentru a-și menține forma pe parcursul zilei. Doar părul foarte gros și aspru nu va avea nevoie de fixare deoarece își păstrează bine forma.

Pe lângă fixativ puteți aplica și ceară pentru a modela părul și firele rebele.