5 lucruri pe care ar trebui să le evite femeile care au pășit pragul de 50 de ani

Pentru a avea o garderobă variată și stilată doamnele mature ar trebui să renunțe la anumite articole vestimentare care nu le avantajează.

Să vedem împreună care sunt acestea:

Tricouri cu imprimeuri ciudate.

Unele femei cred că vor părea mai tinere dacă vor purta tricouri cu personaje de desene animate, pisici drăguțe sau sloganuri provocatoare. Dar în realitate aceste lucruri se potrivesc doar adolescentelor de până la 15 ani.

Alegeți în schimb imprimeuri geometrice clasice și discrete.

Dacă haine are vreo inscripție într-o limbă străină, atunci este mai bine să aflați dinainte ce înseamnă pentru a nu ajunge într-o situație jenantă atunci când vă veți întâlni cu vreo persoană care poate traduce fraza.

Talia joasă.

Unele femei insistă să-și procure haine care erau la modă când erau ele mai tinere. Chiar dacă vă simțiți ca de 30 de ani (sau de 18), nu purtați blugi cu talie joasă care erau la modă în anii 2000.

Acești blugi scurtează vizual picioarele și arată destul de vulgar.

Alegeți modele cu talia înaltă care sunt acum la modă și care vor ascunde unele mici imperfecțiuni ale siluetei.

Fuste scurte și rochii.

Sunt destul de multe femei care au, la vârsta de 50 de ani, o silueta zveltă. Cu toate acestea la vârsta adultă nu ar trebui să demonstreze acest lucru alegând fuste și rochii prea scurte.

Lungimea ar trebui să fie cel puțin până la genunchi, dar este mai bine să optați pentru midi.

Haine prea decoltate și mulate.

Astfel de haine nu adaugă farmec unei femei mature.

Desigur, nici nu ar trebui să vă ascundeți sub hanorace. Dar alegeți haine mai reținute, care vi se potrivesc perfect.

Leopard print.

Acest tip de imprimeu a fost la modă mai multe sezoane la rând. Designerii moderni oferă noi variații ale acestui model atât de popular. Nu este nevoie să renunțați complet la acest tip de imprimeu, dacă vă place. Dar este important să nu exagerați.

Alegeți un singur lucru cu imprimeu și combinați-l cu elemente simple, care se combină între ele.

Dacă aveți o siluetă frumoasă, puteți purta o varietate de modele de îmbrăcăminte. Dacă aveți unele mici imperfecțiuni, încercați să le ascundeți și veți arăta mereu impecabil.