5 lucruri în care veți arăta grozav, indiferent de vârstă sau stil!

În aceste haine fiecare femeie arată minunat, indiferent de vârstă sau ce stil preferă. Mama, fiica și chiar bunica pot purta aceste lucruri! Fiecare dintre ele va arăta modern și corespunzător vârstei sale. Unicitatea acestor lucruri constă în versatilitatea lor. Puteți crea cât un stil pentru tineret cu încălțăminte sportivă și un tricou, atât și un stil pentru adulți – potrivit pentru muncă, cu pantofi și sacou. Totul depinde de imaginația dvs. Iată care sunt aceste piese nelipsite din orice garderobă:

1. Palton

Este unul dintre cele mai universale și clasice lucruri din toate timpurile! Un palton subliniază perfect silueta și arată la fel de bine cu blugi sau cu o rochie neagră clasică. Puteți să-l purtați cu siguranță în perioada de toamnă-iarnă, deoarece se va încadra în orice situație fără probleme.

2. Cămașă în dungi  

Un articol vestimentar destul de simplu, cu o putere imensă! Arată excelent cu o haină de tip trenci, blugi sau o fustă de tip creion și tocuri înalte. O cămașă în dungi poate fi purtată în multe feluri, fără a crea un stil complicat. Indiferent de ce vârstă sunteți, veți arăta mereu tânără în acest tip de cămașă.

3. Rochie din tweed  

Țesătura tweed este complet greșit asociată cu o doamnă elegantă în vârstă. Fustele, jachetele și rochiile confecționate din această țesătură, atât de îndrăgite de Coco Chanel, potrivit opiniilor unor femei, pot fi purtate la vârsta adultă. Dar să știți că tweed-ul este un material potrivit pentru orice femeie care iubește să iasă în evidență. Tipul materialului distinct nu va trece neobservat și arată grozav atât pe fuste midi, cât și pe rochii seducătoare.

4. Cămașă albă

Această haină cu toții am purtat-o de la școală și nu vom renunța la ea niciodată! Bluza albă arată bine, atât la 7 ani cât și la 77. Se combină perfect cu orice! Absolut cu toate lucrurile! Blugi, tocuri înalte, încălțăminte sportivă, fuste, pantaloni negri, jachete… Pentru cămașă, selectați partea de jos, în funcție de ce efect doriți să obțineți. Dacă doriți să reduceți câțiva ani, alegeți o pereche de blugi. Dacă doriți să adăugați austeritate, alegeți pantaloni și pantofi negri clasici.

5. Pantofi de tip balerini   

Cândva au fost considerați prea bărbătești, însă astăzi pantofii de tip balerini ocupă poziția de frunte printre pantofii la modă pentru toamnă și primăvară. Multe femei îi adoră pentru stilul și comoditatea lor. Pot fi purtați de o elevă de liceu (de exemplu, cu blugi), mama ei (cu pantaloni) și bunica (cu o fustă midi). Fiecare femeie le va aprecia funcționalitatea.

Care e haina dvs preferată din garderobă? Așteptăm cu drag comentariile.