5 articole vestimentare de culoare albă pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în garderoba sa în acest sezon

Completați-vă garderoba cu mai multe haine de culoare albă și atunci nu veți mai avea problemă cu asortarea hainelor, căci soluția universală va fi la îndemână.

1. Cămașă albă

Cămașa albă nu este pur și simplu în capul listei, ea trebuie să fie o piesă de bază în garderoba dvs. Nu are rost să enumerăm hainele cu care ea s-ar putea asorta, căci lista ar fi fără sfârșit…

Mai simplu e să spunem cu ce nu ar trebui combinată o cămașă albă: cu pantaloni sportivi, dar și cu sacou sau cardigan negru clasic, căci astfel de combinații sunt prea banale.

Cum ar trebui să fie cămașa? Monotonă, simplă, largă, lipsită de ornamente, buzunare și alte decorații inutile. Nuanța poate varia de la alb pur până la ivory. Din materiale vă recomandăm bumbacul sau mătasea. Lungimea optimă – până la mijlocul coapsei.

Cum o purtăm elegant? Pentru o ținută superbă de vară descheiați câțiva nasturi în partea superioară.

2. Tricou alb

Ca și cămașa, tricoul alb este o piesă vestimentară universală. Ea poate fi combinată chiar și cu pantaloni sportivi. Cu alte cuvinte un tricou alb este soluția ideală în cazurile în care nu știi cu ce să te îmbraci.

Aveți nevoie să ieșiți din casă peste 2 minute și nu știți cu ce să vă îmbrăcați? Luați un tricou alb și o pereche de blugi. Mergeți în călătorie? Nu uitați să puneți în valiză măcar un tricou alb. Celelalte mii de situații în care puteți folosi tricoul alb nu le mai enumerăm…

Cum ar trebui să fie tricoul? Simplu, fără inscripții și alte decorații. Culoare să fie cât mai deschisă. Mânecile ar fi bine să nu fie prea largi. Material – doar 100% bumbac.

Cum îl purtăm elegant? Îmbrăcând un tricou alb sub o rochie decoltată veți obține o ținută foarte originală.

3. Rochie albă

Nu e neapărat să fii mireasă ca să poți ieși afară într-o rochie albă. Aceasta e o alegere perfectă atât pentru odihna pe litoral, cât și pentru un eveniment de seară. Rețineți: sub rochia albă se poartă lenjerie de culoare nude.

4. Blugi sau pantaloni albi

Aceasta e o alternativă perfectă pentru blugii albaștri sau pantalonii negri clasici. Ei sunt universali, pot fi îmbrăcați practic cu orice ocazie. În plus ei accentuează frumusețea figurii.

Cum ar trebui să fie pantalonii? Ușor strânși pe corp, fără decorații inutile, lungimea perfectă fiind până la glezne. Materialele cele mai potrivite sunt denimul alb și bumbacul.

Cum îi purtăm elegant? Creați o ținută total-white (pantaloni+cămașă+jachetă, toate albe) și adăugați câteva mici accesorii colorate (gentuța, spre exemplu) – rezultatul va fi extraordinar.

5. Ghete / adidași albi

În ceea ce privește încălțămintea albă, cele mai reușite variante sunt ghetele și adidașii. Pe lângă faptul că sunt comode, deci perfecte pentru a petrece în ele o zi întreagă la serviciu, ghetele și adidașii sunt foarte universale și se pot asorta superb cu hainele din lista noastră de azi.

Cum ar trebui să fie încălțămintea? Adidași clasici fără decorații colorate sau ghete semi-sportive de genul Converse.

Cum îi purtăm elegant? Nu priviți ghetele și adidașii ca pe o încălțăminte destinată exclusiv activităților și stilurilor sportive. Astăzi le puteți combina lejer cu o fustă midi sau o rochie până la glezne.