Păstrați această informație! 5 imagini utile care vor fi de mare ajutor, atunci când va trebui să aranjați masa

De la aranjarea oaspeților la masă până la degustare!

Când vorbim despre etichetă ne apar în minte niște subiecte comune, precum meniul, decorul, băuturile ce trebuie servite, eternul „ce furculiță trebuie să folosești” și, bineînțeles, sfatul util „dacă nu știi ce să faci, urmează exemplul celorlalți”.

În domeniul afacerilor imaginea, unei persoane este la fel de importantă ca o carte de vizită oferită cui trebuie. Însă această imagine nu se formează doar în spatele ușilor închise ale birourilor sau în săli de ședință ori de prezentare, ci și în societate, atunci când interacționăm cu potențialii clienți la un prânz sau la o cină de afaceri. La urma urmei, printre indicatorii nivelului de profesionalism se numără și felul în care vă comportați la masă. Probabil cel mai spinos aspect al etichetei este anume cel legat de bunele maniere la masă.

Un alt moment important ar fi, dacă, de exemplu, așteptați oaspeți și doriți să serviți masa în conformitate cu toate regulile, dar nu știți prea bine unde să puneți lingurile, de câte farfurii aveți nevoie pentru o cină și unde este locul paharelor de vin și de apa? Sunt niște întrebări la care întotdeauna nu găsim un răspuns imediat.

Noi vom încerca să vă ajutăm oferindu-vă niște reguli de bază cu care sa nu mai dați greș. Vă propunem, în continuare, 5 imagini care, sperăm, vă vor fi de mare ajutor în asemenea situații:

1.

2.

3.

4.

5.

Recunoașteți că nu cunoșteați toate aceste detalii, așa este?