5 greșeli pe care le comitem în machiajul ochilor care ne fac să părem mai în vârstă

Fiecare femeie dorește să arate perfect, iar un machiaj reușit este cea mai scurtă cale pentru a atinge acest scop!

Întâlnim destul de frecvent femei care fac unele greșeli tipice de machiaj. Să vedem în continuare care sunt acestea.

1. Nu vă  hidratați pielea.

Dacă veți uita de hidratarea pielii din jurul ochilor, veți părea mai obosită. De aceea este bine să utilizați un ser sau un produs hidratant înainte de a aplica machiajul.

2. Nu folosiți farduri cremoase.

Pielea, de obicei, devine din ce în ce mai uscată odată cu vârsta. De aceea se recomandă să utilizați fardurile cremoase, cu o textură mătăsoasă ușoară, care se aplică ușor.

3. Pielea mată.

La anumită vârstă se recomandă să renunțați la pudră în favoarea unor produse mai blânde. Pielea pleoapelor este din ce în ce mai fină și uscată și, cel mai probabil, nu are nevoie de pudră. Puteți utiliza, în schimb, un primer pentru ca machiajul să reziste mai mult timp.

4. Folosiți dermatograf.

Evitați să folosiți creionul dermatograf negru intens, deoarece v-ar putea îmbătrâni din cauza contrastului foarte mare între piele și negrul dermatografului. Înlocuiți dermatograful cu un creion moale. Optați pentru unul de culoare neagră, dacă sunteți brunetă sau pentru o nuanță de maro închis sau grafit, dacă aveți tenul deschis.

5. Uitați de rimel.

Unele femei nu aplică rimel, deși acesta joacă un rol foarte important în machiaj, deoarece definește genele, curbându-le sau făcându-le să pară mai lungi.

Care sunt secretele Dumneavoastră de machiaj? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!