5 greșeli pe care femeile de după 45 de ani le comit atunci când își cumpără pulovere care le arată mai în vârstă și le adaugă volum

Femeile de după 45 de ani, atunci când își aleg haine călduroase, neglijează deseori aspectul acestora, tinzând să creadă că principala funcție a unui pulover este de a le ține de cald. Dar aceasta este o greșeală gravă deoarece un pulover ales greșit ne poate distruge imaginea deoarece adaugă volum și ani.

Chiar și iarna, când toată lumea poartă haine călduroase și urmează principiul stratificării, merită să acordați atenție laturii estetice. De aceea ar trebui să evitați următoarele greșeli.

Stofă de calitate inferioară.   

Aceste haine strică aspectul, iar puloverele din astfel de stofă se deformează rapid.

Cu astfel de haine riscăm să avem o imagine neglijentă și inestetică. Prin urmare, în loc să cumpărați mai multe pulovere ieftine, este mai bine să acordați preferință unui singur, dar de calitate.

Pulovere demodate.

Atunci când alegeți un pulover trebuie să vă amintiți că hainele la modă au efect de întinerire.

Dacă preferați stilul clasic, atunci acordați atenție modelelor care sunt atemporale.

Alegerea decorului sau a culorii greșite.

Când ne alegem hainele trebuie să ținem cont de faptul că ceea ce i se potrivește unui model de pe coperta unei reviste nu ni se va potrivi neapărat și nouă.

Prin urmare este foarte important să luăm în considerare caracteristicile noastre individuale. De exemplu un decor orizontal ne poate îmbătrâni, fiind asociat cu o vârstă înaintată.

Mărimea greșită.

Atunci când alegeți hainele ar trebui să nu vă grăbiți să cumpărați ultimul model de pulover doar pentru că v-a plăcut foarte mult, deși nu este pe mărimea Dumneavoastră.

Hainele de mărimi incorecte denaturează grav proporțiile siluetei, făcând-o pară lipsită de formă.

Neglijarea regulilor de modelare a siluetei.

Pe lângă caracteristicile individuale care trebuie luate în considerare la cumpărarea unui pulover, merită să ne amintim regulile de modelare a siluetei.

Haina care se termină pe partea cea mai lată a siluetei vă va adăuga volum, în timp ce mânecile alungite vă vor face să păreți mai scundă.

Un pulover lung combinat cu un skinny scurtează picioarele, iar un guler care formează un număr mare de pliuri, face vizual gâtul mai lat.