5 genți tabu pe care femeile ar trebuie să le evite după vârsta de 50 de ani

Adolescentele își pot permite absolut orice model de geantă, dar pe doamnele adulte unele modele nu le avantajează.

Iată care sunt modele de genți pe care ar fi bine să le evitați după vârsta de 50 de ani.

Geanta de voiaj.

Gențile în stil retro sunt periculoase, deoarece ne pot arăta mai în vârstă. De aceea este mai bine să alegeți modele cât mai moderne.

Geanta de tip sac.

Acest model este acum la modă, dar trebuie să le alegeți cu atenție: o geantă de tip sac va arata ridicol și vă va strica aspectul, dacă sunteți îmbrăcată în stil elegant.

Geanta extravagantă.

Același lucru este valabil și pentru gențile extravagante cum ar fi, spre exemplu, sub formă de rachetă, cutie pentru fluturi sau căpșună. Aceste modele arată drăguț doar când sunt purtate de adolescente.

Pungă.

Unele femei aleg să nu poarte geantă, dar poartă pachete, care le strică imaginea. Alegeți o geantă ecologică pentru a merge la cumpărături; aceasta este destul de trainică și arată bine.

Geanta fără formă.

Se recomandă să evitați și gențile fără formă deoarece, odată cu vârsta, silueta Dumneavoastră nu mai este ca în tinerețe. De aceea nu ar trebui să subliniați aceste schimbări cu o geantă fără formă, cu haine, precum și accesorii. Ar fi bine să optați pentru piese vestimentare care să aibă o formă bine definită și care vă vor face să păreți mai tânără.

Care sunt modelele de genți care vă plac? Ce părere aveți despre aceste sfaturi? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!