5 forme de sprâncene, ce întineresc chipul.

Odată cu trecerea timpului se rărește nu doar podoaba capilară, dar și genele și sprâncenele. Desigur nu veți mai avea sprâncene bogate ca în tinerețe, de aceea trebuie să pensați sprâncenele corect în funcție de vârstă și de formă.

Înainte de a vă schimba forma sprâncenelor, ar trebui să vă studiați cu mare atenție forma feței Dumneavoastră.

Există mai multe forme de sprâncene, dar optând pentru op formă cât mai naturală a acestora, fața Dumneavoastră va părea mult mai tânără și mai proaspătă, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Să vedem care sunt aceste forme:

Această formă este una clasică și se potrivește aproape tuturor tipurilor de fețe. Este recomandată destul de des de saloanele de înfrumusețare.

Dacă aveți ochii mici, atunci această formă îi va face să pară mai mari. Nu exagerați cu arcuirea, deoarece ați putea obține o expresie de mirare care nu ar putea să nu fie înțeleasă corect de interlocutorii Dumneavoastră.

Elizabeth Taylor avea o asemenea formă a sprâncenelor. Studiindu-i fața, vom putea observa că aceasta pare a fi dură și încrezută în sine, iar privirea sa este pătrunzătoare și carismatică.

Această formă este una naturală și îngrijită, iar fața Dumneavoastră va părea mai tânără și mai proaspătă.

Aceste sprâncene nu sunt arcuite și se îngrijesc foarte ușor.

Studiați-vă atent, în oglindă, forma feței și analizați bine dacă puteți să vă modelați singură forma sprâncenelor. Dacă nu sunteți prea sigură, este mai bine să mergeți la un specialist care vă va alege forma potrivită și vă oferi, de asemenea, mai multe sfaturi utile despre cum puteți să vă îngrijiți sprâncenele și care sunt cele mai bune metode pentru a evita iritațiile și căderea lor.