5 dovezi că Keanu Reeves este cel mai modest băiat din Hollywood

Toată lumea știe că Keanu Reeves este o persoană neobișnuită. Se știe bine că lui îi place să stea de vorbă cu boschetarii și să poarte haine vechi. Toate acestea descriu de fapt o persoană extraordinară.

Actorul a devenit eroul multor meme, devenite cunoscute ca “tristul Keanu”. Totuși el însuși se consideră a fi un om fericit în ciuda tuturor încercărilor prin care a trecut. Redacția noastră a selectat cele mai impresionante pagini din viața acestui om deosebit.

Familia

Keanu s-a născut în capitala Libanului. Părinții săi au divorțat când el era mic. Ceva mai târziu tatăl său a ajuns la pușcărie pentru trafic de droguri. În copilărie Keanu se muta des dintr-un oraș în altul, având mulți tați vitregi.

Dragostea

Jennifer Syme își făurea cariera de actriță de la 18 ani. Dar, spre deosebire de multe alte actrițe din Hollywood, ea nu a tins să obțină glorie cu orice preț. Ea era modestă și binevoitoare, probabil prin asta i-a și atras atenția lui Keanu Reeves.

La una din petrecerile actorilor Jennifer s-a împrietenit cu sora lui Keanu, după care a apărut ocazia să-l cunoască și pe el personal. Ea a cucerit îndată inima lui Keanu prin faptul că se comporta firesc cu el, fără să încerce să îi fure atenția.

Povestea lor de dragoste a fost foarte frumoasă, iar la un moment dat ei au declarat că urmează să devină părinți. Keanu chiar a reușit să amenajeze camera pentru fetiță, dar cu o lună înainte de termen s-a depistat că ea a decedat din cauza unui tromb în cordonul ombilical.

După această nenorocire cei doi au suferit mult și nu au mai putut continua relația normală, hotărând să se despartă. Keanu a început să se preocupe mai mult de carieră, dar Jenn nu a putut trece peste această suferință.

Ea a început să consume mult alcool, iar după una din petreceri a urcat beată la volan, fără a-și pune măcar centura de siguranță. În dimineața următoare ea a fost găsită fără suflare în mașina zdrobită. Keanu a mai pierdut un om drag și a trecut prin asta în deplină singurătate.

Cariera

În cariera lui Keanu au fost multe roluri reușite, dar el niciodată nu acceptă oferte doar pentru bani. Înainte de a accepta un rol, el se asigură că personajul său nu este prea violent, iar filmul nu transmite mesaje imorale.

Cel mai de treabă băiat din Hollywood

Sora mai mică a lui Keanu s-a îmbolnăvit de leucemie, de aceea o bună parte din câștigul său pentru filmul “The Matrix” el l-a cheltuit pentru tratamentul ei și pentru diverse fonduri de luptă contra maladiei.

El poate fi văzut de multe ori în stradă, mâncând un sandviș sau bând cafea, vorbind cu boschetarii sau mergând cu metroul.

Când a fost întrebat dacă i-a trecut deja tristețea, el a răspuns că tristețea nu poate trece, poate doar să-și schimbe forma.

Acest actor superb merită tot respectul pentru simplitatea, sinceritatea și bunăvoința sa!