5 detalii importante din imagine care ne ajută să arătăm mai tinere.

Unele detalii ale aspectului nostru ar putea părea neimportante. Multe doamne nu acordă atenție croielii hainelor sau combinației culorilor.

Se știe că hainele vechi și demodate ne pot îmbătrâni vizual.

Iată care sunt cele 5 detalii care ne ajută să părem mai tinere.

1. Pantofi stilați.

Evitați încălțămintea care este foarte asemănătoare cu cea pe care o purtăm prin casă.

Femeile de după 50 de ani renunță, de obicei, la pantofii cu toc în favoarea unor modele largi, lipsite de formă, chiar dacă există încălțăminte comodă și stilată pentru toate vârstele. Puteți alege o pereche de adidași, care se potrivește la fel de bine în look-urile casual și clasice.

Sau puteți opta pentru încălțăminte cu toc jos, precum mocasini, oxford, botine etc.

2. Imprimeuri îndrăznețe. 

Subiectul imprimeurilor este, uneori, destul de dificil deoarece nu știm cum să le alegem. La această vârstă ar trebui să evităm motivele rustice, care ne îmbătrânesc și să optăm pentru imprimeurile mai moderne. Ar putea fi și un motiv floral, dar într-un stil modern, mai dinamic.

Și hainele cu imprimeuri abstracte și animal print li se potrivesc foarte bine doamnelor adulte.

Pentru o imagine mai sofisticată am putea opta pentru un imprimeu cu ornamente florale. ȘI hainele cu imprimeu geometric mic au efect de întinerire.

3. Croială modernă.

Un palton modern este unul dintre elementele cheie în sezonul rece. De aceea i se acordă atât de multă atenție în bloguri.

Pentru a ține pasul cu moda va trebui să schimbați regulat paltoanele deoarece și ele se demodează. Ar trebui să o faceți o dată la 4-5 ani.

Pe lângă croială contează foarte mult și culoarea. În prezent sunt la modă nuanțele de bej și maro nobil.

4. Căciulă la modă. 

Renunțați la căciulile care arată ca o bonetă.

Florile tricotate de pe o căciulă lipsită de formă arată ridicol. Cu cât aceasta are mai multe detalii, cu atât mai mult va atrage atenția asupra schimbărilor legate de vârstă.

Dacă dorită să arătați mai tânără, folosiți accesorii în stil minimalist. O căciulă tinerească va oferi dinamism imaginii și va atrage atenția asupra strălucirii ochilor.

O ținută elegantă poate fi completată cu o pălărie, beretă sau șapcă.

5. Bijuterii la modă.

Doamnele mature preferă, deseori, mărgelele din pietre naturale semiprețioase. În timp ce bijuteriile din metal, piele sau plastic sunt adesea percepute de ele ca fiind copilărești sau ieftine. Dar tocmai astfel de bijuterii formează o imagine modernă, stilată și fără vârstă.

La această vârstă funcționează regula „mai puține bijuterii, dar alese corect”.

Puteți purta un colier cu un pandantiv mare neobișnuit sau lanțuri.