5 detalii care vor transforma o imagine „scumpă” în una ieftină.

Multe femei consideră că este imposibil să arate impecabil fără investiții financiare mari. Dar nu este chiar așa. Până și Kate Middleton a apărut într-o rochie de la Zara în care arăta uimitor.

Iată care sunt detaliile care vor transforma o imagine „scumpă” în una ieftină și lipsită de gust.

1. Accesorii ieftine.

Articolele de pe piața de masă au accesorii ieftine. Prin urmare, puteți cumpăra o jachetă sau o haină de la Zara și pur și simplu să-i schimbați nasturii. Va arăta mult mai bine. De aceea nu ezitați să modificați lucrurile și să le faceți mai interesante.

2. Hainele prea mici.

Toată lumea se simte bine atunci când îmbracă haine noi, care i se potrivesc perfect. De aceea trebuie să înlocuim hainele care par mici și în care nu ne simțim foarte confortabil.

3. Încălțăminte necalitativă și incomodă.

Stiliștii ne recomandă să cheltuim bani pe încălțăminte de calitate decât pe o fustă nouă. De ce? Pentru că încălțămintea nepotrivită poate strica totul. Pe lângă aceasta o pereche de pantofi din piele nu este pentru un singur an.

4. Prea multe accesorii și decoruri. 

Chiar dacă pantofii și hainele pe care le poartă unele femei sunt luxoase, acestea nu arată prea bine.

Care ar putea fi cauza? Prea multe decoruri și accesorii care nu se combină între ele. Amintiți-vă că minimalismul este mereu la modă. Volanele și decorul sub formă de fluturi trebuie, de asemenea, ales cu mare atenție.

5. Calitatea lucrurilor.

Încercați să determinați care dintre aceste două pulovere este de calitate.

Aruncați fără regret lucrurile vechi deoarece este imposibil să arătați bine într-un pulover lipsit de formă sau cu găuri. Este mai bine să aveți un singur pulover, dar de bună calitate, decât multe, dar ieftine.

Și, desigur, nu uitați de stil și de combinația hainelor.