5 detalii ale locuinței care comunica multe despre caracterul Dumneavoastră

Locuința reflectă, cu siguranță, caracterul proprietarului.

În acest articol vom încerca să ne dăm seama cum depinde interiorul unui apartament de persoana care locuiește în el.

1. Plantele.

Plantele pe care le alegeți pot spune multe despre Dumneavoastră. Iubitorii de plante tropicale, spre exemplu, sunt calmi și flexibili. Iar cei care preferă suculentele sunt de obicei foarte independenți. Iubitorii de orhidee preferă să aibă un cerc restrâns de oameni, iar celor pasionați de plantele care nu au nevoie de sol sunt liberi.

2. Bucătăria și baia.

Cantitatea și calitatea ustensilelor de bucătărie și a mâncării vorbesc foarte mult despre cât de primitori sunteți și dacă vă place să mâncați în companie sau preferați singurătatea. Un frigider arhiplin se găsește la oamenii impulsivi și veseli. Dacă aveți foarte mulți detergenți în casă, înseamnă că vă place ordinea și confortul.

3. Dormitorul.

Culoarea lenjeriei de pat indică anumite trăsături ale caracterului Dumneavoastră. Persoanele energice preferă nuanțele de roșu sau imprimeul cu dungi, care este considerat un simbol al rebeliunii. Persoanele discrete vor alege lenjeria albastră, cele energice adoră bulinele, iar spiritele independente animal print.

Ordinea din dormitor denotă faptul că vă place să planificați totul cu atenție. Dacă aveți prea multe lucruri inutile în camera unde dormiți, înseamnă că aveți tendința să amânați deciziile importante. Un dormitor dotat cu diverse dispozitive electronice aparține, de obicei, persoanelor care-și ascund emoțiile și evită comunicarea reală.

4. Aranjarea mobilierului.

Dacă aranjarea mobilierului tapițat le permite oamenilor să comunice confortabil, atunci sunteți o persoană foarte socială.

5. Ordinea și dezordinea.

Persoanele organizate și punctuale au multe calendare, iar cărțile și alte obiecte sunt aranjate perfect.

Dezordinea din sertarul cu șosete denotă o persoană atentă la detalii. Un șifonier arhiplin, care conține lucruri pe care nu le-ați purtat de mult timp, indică teama persoanei de a se despărți de trecut.