5 tehnici de vopsire a părului perfecte pentru tunsoarea Bob.

Tunsoarea Bob este foarte frumoasă și versatilă, perfectă pentru a experimenta. Va trebui doar să alegeți culoarea perfectă și veți avea mereu un look proaspăt, tineresc și impecabil.

Culorile naturale. 

Această tunsoare va arăta perfect dacă veți opta pentru nuanțele naturale. Pentru mai multă strălucire, puteți opta și pentru tonarea părului.

Culori aprinse. 

Dacă ați obosit de nuanțele naturale, puteți încerca o culoare mai aprinsă care va fi în tendințe: ultraviolet sau roz, de exemplu. Puteți vopsi părul în întregime ori numai câteva șuvițe. Dacă aveți o tunsoare Bob în cascadă, atunci puteți vopsi doar vârfurile pentru a accentua forma tunsorii.

Șuvițe și ombre.

Aceste tehnici de vopsire a părului sunt perfecte pentru tunsoarea Bob, accentuându-i forma. Pentru a adăuga mai mult volum părului fin, utilizați tehnica clasică: partea de sus să fie mai deschisă la culoare decât cea de jos.

Două culori.

Dacă aveți o tunsoare Bob inversat sau Bob-Care, vopsiți-vă părul în două culori pentru a accentua textura și forma tunsorii. Stratul superior va avea o nuanță deschisă, iar cel inferior una mai întunecată, iar combinațiile de culori le veți alege singură sau împreună cu stilistul.

Sculptare.

Pentru aceasta este important să repartizați corect nuanțele deschise și cele întunecate pentru a obține rezultatul perfect.

Dacă aveți fața mai plinuță, optați pentru nuanțele mai întunecate în regiunea feței. Dacă fața Dumneavoastră este mai lată, o puteți corecta prin adăugarea volumului la rădăcini și a accentelor în zona tâmplelor.

Pentru a vă alungi fața, trebuie să optați pentru culorile mai deschise în zona feței. Pentru a obține o formă ovală perfectă, accentuați-vă vârfurile.