5 culori frumoase care vor deveni un adevărat hit al acestei toamne

Toamna anului 2020 promite să nu fie plictisitoare. Iată care sunt culorile care vor predomina în vestimentație și accesorii în această toamnă.

Portocaliu închis.

Această culoare elegantă și modernă va fi actuală în toamna 2020. Paleta de culori calde de portocaliu închis creează niște accente frumoase în ținutele de toamnă. Această nuanță poate fi combinată armonios cu multe culori de bază.

1.

2.

3.

4.

Cărămiziu.

Această culoare elegantă nu are rivali în toamna anului 2020. Această paletă arată minunat în ținutele de toamnă, subliniind individualitatea fiecărei fashioniste. Această culoare bogată oferă ținutelor de toamnă versatilitate.

5.

6.

7.

Culoarea nisipului.

Este o nuanță de bază a acestei toamne, elegantă și versatilă, care se potrivește tuturor.

8.

9.

10.

11.

12.

Verde-kaki.

Această culoare minunată va deveni preferata multor fashioniste. Ținutele din această paletă de culori vor adăuga o notă nobilă în această toamnă. Nu contează care este culoarea ochilor sau a părului sau a tenului, această culoare se potrivește aproape tuturor.

13.

14.

15.

Albastru închis.

Această culoare intensă, suculentă și feminină a fost mult timp în top. Această nuanță vă va adăuga noblețe, ajutându-vă să obțineți un look îngrijit și modern în această toamnă. Ținutele albastre monocrome sunt o operă de artă, albastrul intens fiind o culoare la modă în această toamnă, datorită căreia ținutele festive precum și cele de zi cu zi vor arăta expresiv și elegant.

16.

17.

18.

Pentru a evita gafele vestimentare este important să asortați corect elementele pe care doriți să le integrați în ținută. Un outfit corect din punct de vedere cromatic trebuie să urmeze o linie armonioasă în ceea ce privește alegerea îmbrăcămintei, a încălțămintei și a accesoriilor.