5 culori de îmbrăcăminte care vă vor face și mai frumoase la vârsta de 45 de ani

Atitudinea noastră față de viață și stilul vestimentar ne pot întineri considerabil. Un element foarte important în acest sens este culoarea: a machiajului, a părului și a îmbrăcămintei pe care o purtăm. Dacă știți cum se combină corect culorile, înseamnă că ați descoperit rețeta elixirului tinereții.

PANTONE 13-0822 Lumina soarelui.

1.

Culoarea bej trebuie să stea la baza garderobei unei doamne de după 45 de ani. Dacă v-ați plictisit deja de această culoare și doriți să încercați ceva nou, Pantone a creat nuanța perfectă a luminii solare.

Dacă aveți tenul deschis, vă recomandăm să fiți atente la această culoare.

2.

3.

PANTONE 14-1064 Șofran.

4.

O altă nuanță care ar trebui să apară în garderoba Dumneavoastră este muștarul. În acest sezon o alternativă a acesteia este Șofranul (14-1064 Șofran). Spre deosebire de nuanța anterioară, aceasta va arăta perfect atât în cazul tenului deschis, oferindu-i prospețime, cât și în cazul celui întunecat, accentuând bronzul.

5.

PANTONE 17-4021 Denim decolorat.

6.

Această nuanță ne amintește de anii 90. Vă recomandă să înlocuiți turcoazul cu această nuanță. Dar va trebui să diluați această culoare cu următoarele culori: alb, șofran, smarald.

7.

PANTONE 19-5217 Furtună pe mare.

8.

Această nuanță are un efect minunat de întinerire. Dacă ați ales această culoare ca bază a ținutei, evitați hainele largi și lipsite de formă. Optați pentru lungimea midi, pentru costume laconice sau includeți un accent cu ajutorul acestei nuanțe: o geantă, o bluză sau o pereche de pantofi.

9.

10.

PANTONE 18-1662 Flame Scarlet.

11.

Aceasta este o culoare minunată pentru doamnele de după vârsta 45 de ani. Nu ezitați să o încercați!

12.

Vă plac aceste culori? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!

Fiți frumoase și fericite!