5 cele mai neașteptate combinații vestimentare care vor diversifica și împrospăta garderoba unei doamne de după 50 de ani

Moda este ciclică, dar un lucru rămâne același – experimentele. Femeile de după vârsta de 50 de ani nu trebuie să aibă curaj ca să experimenteze deoarece aceasta este vârsta ideală pentru a ne sublinia individualitatea și a fi în pas cu moda.

Vă propunem în continuare 5 combinații stilate care vă vor ajuta să arătați perfect în acest sezon.

Rochie și pantaloni.

Acest tandem a fost destul de solicitat la începutul secolului al XX-lea. Astăzi stiliștii le recomandă cu tărie doamnelor această tehnică simplă și la modă.

Blugii sunt practici și stilați și se potrivesc de minune cu rochii lungi cu flori.

Dacă doriți să adăugați o imagine de feminitate și rafinament, subliniați talia cu o curea.

Cămașă și rochie.

Combinați o rochie midi cu o cămașa casualîntr-un singur look. Cămașa nu trebuie să aibă nasturi și legați-o la talie pentru a obține un fel de „neglijență elegantă”. Optați pentru țesături naturale respirabile.

În ceea ce privește rochia, aceasta va fi mulată sau liberă – nu contează. Dacă rochia este cu bretele, atunci cămașa vă va proteja umerii și brațele de arsurile solare.

Pantaloni largi și adidași.

Anterior, stiliștii recomandau purtarea pantalonilor largi doar cu tocuri. Cine s-ar fi gândit că pantalonii largi și adidașii vor fi la modă?

Atunci când creați o astfel de combinație principalul lucru este să nu supraîncărcați ținuta cu imprimeuri intruzive și culori strălucitoare. Dacă alegerea Dumneavoastră a căzut pe un sacou cu imprimeu, atunci restul detaliilor imaginii ar trebui să fie simple.

Hanorac sub sacou clasic. 

Acesta este o combinație foarte neobișnuită. Un hanorac și un sacou vor arăta la fel de bine atât cu pantalonii skinny, cât și cu blugi drepți.

Rochie și basma.

Observăm foarte multe fashioniste care combină cu pricepere o rochie elegantă cu o basma.