5 cele mai frecvente greșeli comise atunci când alegem o mobilă nouă pentru casa noastră

Mutarea la casă nouă este întotdeauna o sărbătoare, în special dacă este prima și mult așteptată. Însă aceste schimbări de obicei ne costă foarte mult. Trebuie să o renovați și să cumpărați mobilă. De aceea, mulți cred că este foarte important să alegeți mobila corect. Aceasta trebuie să fie nu doar funcțională și frumoasă, dar și să fie în armonie cu designul interior.

În acest articol am selectat cele mai grave greșeli care sunt comise în procesul de alegere a mobilei. Trebuie să le evitați neapărat!

1. Dragoste la prima vedere

Există probabilitatea ca dvs. să vă îndrăgostiți de diferite feluri de mobilă, dar fiți atenți! În primul rând, verificați neapărat mobila în magazin. Dacă este din materiale naturale, dacă nu are zgârieturi sau vreun defect. Frumoasă, dar incomodă. Este mare durere de cap pentru mulți ani înainte. Disconfortul poate fi cauza multor afecțiuni ale coloanei vertebrale și ale articulațiilor.

2. Frica de culoarea albă

Alegeți culorile care vor îmbrăca locuința în funcție de preferințe. Nu vă fie frică de alb. Acesta va reda luminozitate. Culorile închise, de asemenea, vor reda locuinței un stil mai deosebit, dacă le veți armoniza corect. Este important să determinați în prealabil gama de culori și nu deviați nici un pic de la ea. Acest lucru vă va ajuta să economisiți mulți bani și sănătate.

3. Alegerea mobilei masive

Să nu vă leneviți să măsurați dimensiunile apartamentului în funcție de fiecare piesă de mobilier. Înainte de a merge la magazin măsurați dimensiunile ușilor și orientați-vă, în primul rând după acestea. Planificați amenajarea locuinței astfel încât să folosiți rațional fiecare colțișor. Nu este neapărat să cumpărați mobilier clasic, când acesta poate fi înlocuit cu ceva mai compact și mai funcțional.

4. Tribut pentru mobilă

Coco Chanel spunea că moda este ceea ce alegeți dvs.? Este la fel de actual și pentru locuința dvs. Este modern ceea ce vă pare comod, creează o atmosferă plăcută și se potrivește cu stilul ales. Este bine să răsfoiți reviste, dar nu uitați că la anul moda se va schimba din nou, iar decorul dvs. ultramodern nu va mai fi atât de actual. Ceea ce arată foarte frumos în reviste, poate să nu se potrivească cu locuința dvs.

5. Un reper pentru tablourile glamouroase

Alegeți mobila în funcție de preferințe. Nimeni nu poate alege pentru dvs., nicii revistele de modă. Orice idee la modă adaptați-o după necesitățile și dorințele dvs. Dacă veți avea copii, gândiți-vă dacă vă va fi ușor să curățați multe covoare.

Încercați să cumpărați toată mobila de la un singur producător. Însă cel mai important – nu vă grăbiți să faceți alegerea.