5 cardigane la modă pentru care o femeie de 50 de ani nu ar trebui să economisească bani.

Garderoba noastră de bază ar fi incompletă fără un cardigan stilat și de calitate. Acesta este un clasic atemporal, perfect pentru a realiza ținute în stil office sau casual.

Iată care sunt modelele pe care ar trebui să le aleagă doamnele de după 50 de ani.

Cardigan scurt.

Cardiganele scurte sunt în capul listei noastre. Se potrivesc perfect în ansamblurile stratificate. Pantalonii cu talie înaltă sunt cea mai bună alegere pentru astfel de modele.

Cardiganele colorate vă vor ajuta la reîmprospătarea ținutei. Acest model delicat va sublinia individualitatea și gustul impecabil.

Parte peste parte.

Acest model fără nasturi și cu un decolteu în V îngrijit vă va alungi silueta.

Această combinație este perfectă: cardigan, tricou alb și blugi. Bijuteriile în stil minimalist arată minunat.

Modele cu imprimeu.

Un cardigan cu imprimeu este perfect pentru Dumneavoastră. Pot fi motive florale sau animal print, precum și forme geometrie la modă. Principalul lucru este că ținuta să fie simplă și concisă, fără detalii inutile.

Texturat.

Cardiganele tricotate texturate sunt preferatele multor fashioniste. Un model alungit într-o nuanță de albastru pal este grozav pentru acest sezon.

Alegeți tricotajele care se aranjează bine pe silueta și, dacă este necesar, vă vor ajuta la ascunderea unor mici imperfecțiuni.

Mâneci scurte.

Cardiganul clasic acoperă complet brațele, dar există și modele cu mâneci scurte. Acesta din urmă vă va ajuta să creați ținute mai originale. Acesta poate fi combinat cu o helancă într-o culoare de bază, cu bluză cu imprimeu discret sau pulover subțire.

Îmbrăcămintea în culori deschise întinerește și împrospătează aspectul unei femei. Dacă doriți, completați ansamblul cu o eșarfă cu imprimeu.