5 calități ale unei doamne de elită.

Cea mai înaltă calitate a unei femei nu este și nici nu ar trebui sa fie frumusețea! Femeile trebuie să fie rafinate și elegante, adevărate Doamne!

Până nu demult aristocrația era considerată cea mai înaltă castă și era imposibil să faci parte din acest cerc dacă nu aveai sânge nobil. Pe lângă faptul că erau bogați,  acești oameni aveau niște trăsături și un comportament care sunt apreciate până în ziua de astăzi.

Dar nu uitați: fiecare din noi poate avea un asemenea comportament!

Pentru aceasta este important să adoptați următoarele 5 calități.

1. Postura.

Aceasta este foarte importantă: țineți spatele drept și privirea paralel cu podeaua. Pentru a avea o astfel de ținută, fetele care studiau la Institutul de Fete Nobile erau forțate să stea ore în șir pe podea!

2. Vorbirea.

Nobilii, la fel ca și ceilalți, se confruntă cu emoții negative, pot fi supărați sau furioși. Dar nu-și vor arăta niciodată emoțiile în public, vor vorbi întotdeauna clar, corect și îngrijit.

3. Modestia.

Aristocrații vor fi mereu modești, nu se vor lăuda niciodată. Copiii sunt învățați de mici să fie reținuți, modești și înțelegători.

4. Respectul.

Nobilii îi vor respecta în egală măsură pe alți nobili cât și pe slujitori (care, de multe ori, sunt considerați drept membri ai familiei).

5. Reținerea.

Persoanele nobile sunt foarte reținute și nu vor râde niciodată zgomotos, știind cum să se controleze pe sine și corpul său, astfel încât toată lumea să vrea să ia exemplu de la ele.

Dumneavoastră faceți parte din această categorie? Dacă nu, să știți că nu este niciodată prea târziu!