5 bluze spectaculoase pentru o garderobă stilată în 2020: 40 de opțiuni frumoase!

Bluza este o piesă de îmbrăcăminte versatilă, care perfect se combină cu diferite imagini. Ar fi bine, dacă veți avea mai multe modele de bluze. Astfel, puteți crea ansambluri la modă, elegante, cu diverse tipuri de pantaloni, blugi sau fuste.

5 bluzele care trebuie să fie numaidecât în garderoba dvs: 

1. Bluza albă

Desigur, bluza albă nu este doar un lucru de trend, ci și unul în afara timpului! Opțiunile tradiționale ale unui astfel de articol sunt două – în stil masculin, din bumbac sau de mătase, sau mai feminină. Ambele modele pot fi purtate cu aproape orice se găsește în garderoba dvs. Toate variațiile de blugi, toate modelele de fuste, pantaloni scurți sau clasici – toate sunt perfecte.

1.1

1.2

1.3

1.4

1.5

1.6

2. Bluza cu imprimeu

Un alt element obligatoriu a garderobei dvs este bluza cu imprimeu. Alegeți un model pe placul dvs – buline, carouri, dungi, motive florale sau animale. Este mai puțin solemnă decât cea albă, dar se va potrivi perfect în orice aspect casual, cu pantaloni sau fuste.

2.1

2.2

2.3

2.4

2.5

2.6

3. Bluză transparentă

Aceasta este o bluză destul de periculoasă, care poate atât să înfrumusețeze imaginea, cât și să o facă vulgară. Purtați lucruri translucide cu lenjeria potrivită – simplă, modestă și într-o nuanță cu bluza. Ar fi bine, dacă o astfel de haină ar fi cu imprimeu. Astfel, va ascunde ceea ce este necesar.

3.1

3.2

3.3

3.4

3.5

3.6

4. Bluza feminină

O astfel de bluză poate fi decorată cu jabou, volane, fundițe – aceste elemente decorative arată foarte femenin și blând. Purtați-le cel mai bine cu costume frumoase, pantaloni, fuste de tip creion sau evazate. Pantofii cu toc sunt obligatorii.

4.1

4.2

4.3

4.4

4.5

4.6

5. Bluze cu mâneci scurte

O bluză concisă cu mâneci scurte este un alt must have a garderobei feminine. Perfect se poartă nu numai în zilele caniculare, ci și în sezonul rece sub un sacou sau cardigan. Această bluză o puteți combina cu blugi, fustă tip creion sau pantaloni.

5.1

5.2

5.3

5.4

5.5

Este foarte important ca bluza să se potrivească siluetei dvs, iar culoarea și imprimeurile să nu pară de modă veche. Alegeți nuanțe neutre, pastelate sau tonuri saturate, cum ar fi de smarald, lămâie sau o gamă excelentă în nuanțele vinului.

Permiteți-vă să fiți frumoase mereu!