5 articole vestimentare pe care orice fashionistă ar trebui să le poarte în această primăvară

Femeile care vor să fie în pas cu moda încep să-și pregătească din timp garderoba pentru sezonul de primăvară-vară. Acest lucru este destul de rezonabil, deoarece puteți alege fără grabă modelele potrivite, evitând achizițiile spontane.

Iată care sunt tendințele următorului sezon, care vă vor ajuta să furați toate privirile.

1. Trenciurile.

Un trenci de culoarea ierbii va sublinia frumusețea naturală.

Ținutele de primăvară sunt de neconceput fără o palton sau trenci. Alegeți modele extravagante, din stofe neobișnuite, denim sau piele.

2. Rochii vaporoase. 

Un look feminin și delicat.

Rochiile vaporoase, elegante și versatile, pot fi purtat practic pe tot parcursul anului. Dar în sezonul cald sunt indispensabile. Lungimea midi este cea mai potrivită. Combinați rochiile cu o pereche de botine sau cu pantofi eleganți și veți arăta impecabil.

3. Blugi la modă.

În acest sezon blugii skinny nu mai sunt la modă. Locul lor a fost ocupat de blugii mom, care se combină perfect cu bluze transparente, din stofe fine.

4. Pantalonii din piele.

Pielea artificială, care a câștigat o popularitate incredibilă în urmă cu câteva sezoane, nu ne va părăsi nici în acest sezon. Pantalonii din piele sunt perfecți pentru sezonul ploios deoarece nu necesită o îngrijire specială.

5. Jachetele.

Jachetele sunt perfecte pentru crearea unui aspect aristocratic.

Jachetele sunt perfecte pentru birou sau pentru anumite ocazii. Dacă preferați stilul clasic, cumpărați un blazer. Pentru un stil eclectic optați pentru o jachetă supradimensionată din piele ecologică.

După cum ați observat cele mai importante tendințe ale acestei primăveri sunt creative, feminine, practice și comode.

V-ați pregătit garderoba pentru sezonul care ne bate la ușă?