5 articole vestimentare de vară care vă vor transforma într-o adevărată divă

Putem fi stilate și în pas cu moda fără a cheltui mult timp și bani. V-am pregătit câteva idei care vă vor ajuta să creați ținute impecabile.

1. Rochie cu accent pe talie.

Într-o astfel de rochie orice femeie va fi extrem de elegantă și feminină! Puteți alege orice tip de imprimeu: carouri, buline sau floral. Principalul lucru este că rochia se vi se potrivească perfect și să nu fie prea strâmtă.

Pentru a crea o ținută uimitoare optați pentru o pereche de pantofii clasici ori sandale cu toc și aruncați un sacou peste umeri.

2. Bluză elegantă.

Bluza delicată din șifon este foarte elegantă și feminină și este o alternativă excelentă la cămașa albă clasică.

Poate fi purtată cu blugi și pantofi fără toc sau, pentru o ținută elegantă de seară, cu fustă creion și pantofi cu toc înalt.

3. Fusta creion.

Fusta creion este una dintre cele mai feminine piese din garderoba femeilor. Mai ales dacă alegeți modele din dantelă. O puteți asorta cu o cămașă, bluză sau tricou clasic.

O geantă la modă și o pereche de ochelari de soare vă vor completa cu succes ținuta.

4. Pantaloni cu talie înaltă.

Sunt foarte comozi, eleganți și stilați. Principalul lucru este să alegi mărimea și culoarea potrivită și să-i puteți combina cu alte haine din garderobă.

Pentru a vă reîmprospăta garderoba optați pentru pantaloni cu talie înaltă de culoare pastel, precum mentă sau roz pal. Pentru o ieșire de seară alegeți un top stilat și pantofi cu toc înalt.

5. Sacou cu imprimeu și culori originale.

Este suficient să aruncați pe umeri un sacou care va diversifica întreaga ținută. Optați pentru modele și culori originale.