45 de ținute elegante în populara nuanță albastru-celest

Este foarte dificil să fii întotdeauna pe valul modei și să alegi o vestimentație care să fie în conformitate cu cele mai moderne tendințe.

Albastrul-celest este una din cele mai plăcute nuanțe de albastru, care pare a fi nemuritor în confruntarea cu moda care se află în continuă schimbare. Noi vă recomandăm să atrageți atenție acestei nuanțe deosebit de elegante și să urmăriți o selecție de ținute pe care am pregătit-o pentru dvs.

Sigur când vorbim de culoarea albastră prima haină care ne vine în gând este cămașa clasică. Ea poate fi asortată cu o fustă dantelată și pantofi clasici. O poșetă argintie și ochelari de culoarea vestimentației vor completa această ținută serioasă, dar plină de feminitate.

O ținută cotidiană pentru vreme rece poate fi alcătuită dintr-un pulover albastru-închis, pantaloni negri strânși pe corp și un palton albastru-celest, completate de pantofi clasici, ochelari și o poșetă originală.

Blugii boyfriend, alături de un top alb și un cardigan albastru-celest vor alcătui o ținută foarte gingașă, pe care o puteți completa cu o pereche de încălțăminte comodă și o poșetă oranj.

Evident orice femeie elegantă trebuie să aibă în garderobă o rochie albastră. Un palton alb și accesoriile alese cu gust vor completa superba ținută.

Nu e neapărat ca ținuta unei business-lady să arate plictisitor. Asortarea armonioasă dintre diverse nuanțe de albastru și cărămiziu este o alegere ideală pentru lucru la birou.

Blugi albi, cămașă albastră cu dungi, un pulover ușor de culoare gri, pantofi clasici și o poșetă elegantă – acesta e un set universal în care puteți merge oricând și oriunde.

Dacă sunteți adepta modelelor simple, atunci o rochie drăguță până la genunchi alături de un sacou scurt este varianta ideală pentru dvs. Un clutch și o pereche de pantofi originali vor completa de minune această ținută.

Primăvara e anotimpul culorilor! Albastrul se combină perfect cu un top galben strident și câteva accesorii cu imprimeuri tematice de primăvară.

O cămașă clasică de culoare crem și o fustă romantică de un albastru-celest vor alcătui o ținută plină de feminitate, completată elegant o poșetă albastră și de pantofi și accesorii de aceeași culoare cu cămașa.

Dvs. veți arăta perfect la evenimentele festive într-o rochie gingașă albastră, iar dacă vremea e rece puteți lua și un palton grațios de aceeași culoare. În schimb accesoriile pot fi alese toate din nuanțele unei alte culori.

Fustă evazată cu imprimeu floral și o bluză albastră monotonă – iată o compoziție perfectă de primăvară. Poșeta și pantofii pot fi de un albastru mai pronunțat.

Paltonul albastru chiar face ravagii în acest sezon. Modelul clasic poate fi asortat cu un clutch simpatic, la care se adaugă o bluză albă și o fustă cu imprimeu interesant.

O variantă foarte interesantă ar fi alcătuită fustă romantică de culoare albă și o bluză la fel de gingașă, decorată cu o dantelă albastră, completate de o geacă de un albastru fin și accesorii în același stil.

Combinația de culori alb-albastru nu întotdeauna creează o imagine “rece”. Un sacou albastru, decorat cu o fundiță elegantă, va completa această ținută plină de feminitate.

Pantalonii albi clasici s-ar potrivi perfect cu o bluză albastră fără mâneci. Completați ținuta cu un sacou și poșetă albe pe de o parte și pantofi accesorii albastre de cealaltă parte.

Alegeți un sacou elegant în dungi alb-albastre care să acopere bluza albă, la care se adaugă o fustă albastră dantelată și accesorii de aceeași culoare.

Banalitatea unei rochii gri poate deveni interesantă în ansamblu cu un palton albastru-celest și pantofi și accesorii de aceeași nuanță.

O ținută foarte practică și elegantă: fustă de un albastru închis cu imprimeu negru, bluză de culoare crem cu fundiță și pantofi negri, care să armonizeze cu imprimeul fustei.

Sacou albastru, bluză albă și pantaloni gri – iată o ținută cât se poate de clasică. Fundița și accesoriile în schimb îmbogățesc aspectul prea bărbătesc al acestei compoziții.

O ținută interesantă monocromă de albastru-celest poate fi diversificată ușor de un pulover și accesorii de o nuanță mai închisă.

O rochie simplă albastră ar putea fi asortată armonios cu un sacou neobișnuit, iar accesoriile și pantofii îi pot conferi ținutei o ușoară notă romantică.

O altă variantă de a combina o rochie simplă albastră ar fi o geacă neobișnuită cu imprimeu floral și alte elemente originale, cum ar fi ochelarii și pantofii.

Care din aceste ținute vă pare cea mai potrivită pentru dvs.? Suntem siguri că făcând alegerea potrivită veți avea un aspect plin de viață și feminitate!